Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BCR lansează carduri de debit virtuale

ro

23 Sep, 2024 11:07 284 Marime text


Sursa foto: Facebook BCR

Banca Comercială Română (BCR) a lansat astăzi, 23 septembrie 2024, cardurile de debit virtuale, care pot fi obținute rapid, 100% online, din aplicația George, oferind aceleași funcționalități precum un card fizic.
 
Potrivit unui comunicat transmis de BCR, clienții pot alege dintre patru carduri virtuale, de culori diferite:două în lei (Mastercard sau Visa), unul în euro și unul în dolari americani. Cardurile pot fi integrate în portofelele electronice (Apple, Google Pay, Garmin, Xiaomi) și pot fi folosite pentru plăți prin Apple/Google Pay la comercianți, plăți online și retrageri de numerar.
 
Cardurile virtuale se emit instant și pot fi folosite imediat, având toate detaliile necesare utilizării: număr, dată expirare, cod de verificare. Aceste instrumente de plată se adresează doar persoanelor de peste 18 ani și vor putea emise de către clienții care folosesc aplicația mobilă George.
 
Tot prin aplicația George, utilizatorii vor putea vizualiza detaliile cardului și PIN-ul, bloca sau debloca cardul, modifica limitele cardului, debloca PIN/CVV și  vor putea schimba PIN-ul și închide cardul virtual. 

BCR nu va percepe comisioane pentru emiterea si administrarea lunară a cardului, a încheiat sursa citată.

 
Citește și:
BCR a deschis primul centru destinat tinerilor din Constanța. „ZBOR este un pariu pe care îl facem că tinerii pot găsi inspirație, mentorat și un mediu în care să se simtă bine” (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii