Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 10 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biblioteca Județeană Constanța. Copiii au învățat despre efectele hărțuirii online (FOTO)

ro

10 Oct, 2024 14:41 178 Marime text

Săptămâna aceasta, la Clubul de coding și robotică organizat de Biblioteca Județeană Constanța, grupa de începători a avut de rezolvat Indiciul 7, o provocare care a vizat un subiect de actualitate: hărțuirea cibernetică și drama digitală.

Activitatea s-a desfășurat pe platforma „Școala din viitor” și a avut scopul de a educa copiii cu privire la riscurile și consecințele comportamentelor negative în mediul online. Grupa de avansați a finalizat cu succes Activitatea 15, în cadrul căreia au lucrat la un proiect de construire a unui senzor de distanță.

În această săptămână la Clubul de coding și robotică cei de la grupa de începători au avut de rezolvat Indiciul 7. Hărțuire Cibernetică și Dramă Digitală pe platforma https://www.scoaladinviitor.ro/activitati/

În această activitate am explorat un subiect extrem de important pentru societatea noastră digitală modernă: efectele hărțuirii online și dramele care pot apărea în spațiul virtual. La finalul activității drept recompensă am primit piesa numărul 7 de puzzle.

Această provocare i-a ajutat pe copii să înțeleagă cum pot naviga în mediul online într-un mod sigur și responsabil, precum și cum pot recunoaște și combate hărțuirea cibernetică.

Grupa de avansați a avut de finalizat Activitatea 15 - Senzor de distanță.


foto: Facebook/ Biblioteca Județeană Constanța 



Citește și:

Cultură ConstanțaÎn Biblioteca Județeană Constanța există o carte din anul 1493! (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii