Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 01 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Căminul pentru Persoane Vârstnice din Constanța a încheiat luna iulie cu gânduri și discuții despre prietenie (FOTO)

ro

01 Aug, 2024 11:19 182 Marime text

Căminul pentru Persoane Vârstnice din Constanța, foto: Primăria Constanța
Relațiile de prietenie oferă un sentiment de apartenență și scop, atenuează sentimentele de singurătate și contribuie la satisfacția vieții.

Prietenii ne sunt alături în momente dificile, ne oferă sprijin, ne ascultă și ne motivează. Împărtășim evenimentele fericite cu cei mai dragi prieteni și petrecem clipe plăcute în compania lor.

În cadrul întâlnirii de ieri, seniorii au discutat despre importanța prietenilor la vârsta a treia. Au evidențiat rolul acestora în viața lor, mai ales că se află într-o perioadă mai vulnerabilă a existenței, când nevoia de sprijin și ajutor este mai mare, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 

Căminul pentru Persoane Vârstnice din Constanța, foto: Primăria Constanța
Printr-un exercițiu creativ, bunicii de la cămin au creionat prietenii din viața lor. Și dacă pentru unii dintre ei, rudele sau foștii vecini sunt cei mai buni prieteni, pentru alții, locul prietenului de suflet îl ocupă o carte, biserica sau o fotografie.

Activitatea de ieri s-a încheiat cu o poveste terapeutică, a cărei morală ne-a făcut să înțelegem importanța relațiilor de prietenie în viața noastră și că fiecare avem un scop foarte bine definit.- a mai punctat sursa citată. 



Citește și:

Știri Constanța„Ce înseamnă să fii persoană vârstnică în România?“- activitate la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii