Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici în municipiul Tulcea

ro

26 Jun, 2024 14:21 388 Marime text
Sursa foto: Primăria municipiului Tulcea




 
  • Primăria Municipiului Tulcea a demarat o nouă campanie de sterilizare gratuită a animalelor de companie de pe raza municipiului Tulcea.
 
De această dată, campania se adresează proprietarilor de câini și pisici care locuiesc la case, inclusiv în suburbia Tudor Vladimirescu. Operațiile se fac pe bază de programare, începând de luni, 1 iulie 2024.
 
Fiecare deținător va putea înscrie pentru programare un număr maxim de 3 animale (câini și/sau pisici), anunță Primăria municipiului Tulcea.
 
Pentru derularea campaniei, Primăria Municipiului Tulcea a alocat suma de 50.000 lei, care va permite efectuarea unui număr de 210 sterilizări.

 
„Sterilizarea este cea mai eficientă măsură pentru reducerea numarului de animale de companie abandonate pe străzile orașului!”, spun reprezentanții primăriei tulcene.
 

În cadrul Sesiunii de Bugetare Participativă 2022, proiectul ,,Sterilizare 240 câini și pisici” a fost desemnat câștigător, fiind bugetat cu 50.000 lei și implementat în anul 2023. Succesul inițiativei și necesitatea reducerii numărului de animale de companie abandonate au determinat organizarea acestei noi campanii, adresate locuitorilor de la case, gospodăriile fiind principala sursă de abandon.
 
 
 
 
Citește și
 Gravity Park Ciuperca - spațiu pentru sporturi extreme și la Tulcea! (Galerie FOTO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii