Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 09 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Captură în Portul Constanța Sud - Agigea. Ce au descoperit polițiștii de frontieră în cele șase containere venite din Dubai (FOTO)

ro

09 Oct, 2024 13:01 206 Marime text

Poliția de Frontieră, Sursa foto: ZIUA de Constanța

 
  • Butelii de gaz refrigerant restricționat importului, în valoare de peste 2.000.000 lei, descoperite de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă
  • Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu inspectorii vamali din cadrul Direcției Regionale Vamale București au descoperit, în 6 containere sosite din Emiratele Arabe Unite - Dubai, 84 butelii încărcate cu gaz refrigerant restricționat la import

În data de 08.10.2024, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de folosirea de acte nereale la autoritatea vamală și contrabandă calificată.
 
În zilele de 3, 4 și 7 octombrie 2024, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu inspectori vamali din cadrul Direcției Vamale Regionale București au efectuat în Portul Constanța Sud – Agigea controlul fizic asupra unui număr de 6 containere sosite din Emiratele Arabe Unite - Dubai, având ca destinatar o societate comercială din România.

Astfel, echipa comună a descoperit 84 de butelii încărcate cu gaz refrigerant pentru care erau necesare autorizații speciale de import, acestea având declarate nereal pe documentul vamal o încărcătură cu un alt tip de gaz, au transmis reprezentanții Gărzii de Coastă.


Produsele, în valoare de aproximativ 2.400.000 lei,  au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, la finalizare urmând a se lua măsurile legale ce se impun.


Citește și:
Șapte exemplare de sturion au fost descoperite de polițiștii de frontieră din județul Tulcea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii