Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:22 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant la Reșița Trei tineri sunt căutați pentru maltratarea unei pisici. Poliția a deschis anchetă după ce imaginile au devenit virale

ro

02 Jul, 2024 21:55 207 Marime text

Sursa foto: Pexels




 
  • Caz șocant la Reșița. O pisică maidaneză a fost chinuită de trei tineri, pe motiv că i-a zgâriat. Poliția s-a sesizat după ce imaginile au fost postate pe rețelele sociale.
 
 
Cei trei tineri ar fi găsit pisica în scara unui bloc. Animalul era hrănit ocazional de locatari, iar în momentul în care s-au jucat cu el i-ar fi zgâriat. Pentru a se răzbuna pe pisică, aceștia au lovit-o și chinuit-o fără milă, potrivit digi24.ro.
 
 
Scena a fost filmată, iar imaginile de o cruzime greu de imaginat au ajuns pe rețelele sociale. Poliţiştii s-au sesizat şi fac cercetări în acest caz.
 

„În urma vizualizării unor imagini postate în mediul online în care apar 3 tineri care maltratează o pisică, poliţişti de la Biroul pentru Protecţia Animalelor s-au sesizat din oficiu privind săvârşiriea infracţiunii de schingiuirea animalelor”, a transmis IPJ Caraş-Severin.
 

 
Dacă vor fi găsiți vinovați, tinerii ar putea fi pedepsiți cu închisoare de la un an la 5 ani sau cu amendă pentru „rănirea cu intenție a animalelor".



Citește și
Bărbat reținut după ce ar fi decapitat o pisică! 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii