Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:25 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a discutat Mohammad Murad cu președintele ales al CJC, Florin Mitroi

ro

26 Jul, 2024 19:56 307 Marime text


Mohammad Murad a participat astăzi la evenimentul despre „apartamentul mult visat!” la care a participat și George Simion la Constanța

Coordonatorul filialei AUR Constanța, Mohammad Murad a declarat pentru ZIUA de Constanța că nu-și dorește funcții în viitoarea administrație județeană, în schimb vrea ca o parte dintre proiectele AUR din campania electorală să prindă contur.

Acesta a spus că a băut o cafea cu președintele ales al Consiliului Județean Constanța, Florin Mitroi, și i-a transmis acestuia ca își dorește ca proiectele AUR să se regăsească din toamna pe lista de proiecte de dezvoltare a județului Constanța

„Am băut o cafea mai lungă cu Florin Mitroi. Nu sunt o persoană care vrea să facă un pas greșit. Nu voi negocia funcții, ci proiecte. Nu vreau niciun avantaj. Cu Chițac nu am discutat. Dar ar putea să facă măcar o piață de pește pentru că suntem la mare și nu e normal ca turistul care vine la Constanța să meargă la Agigea sau Olimp. Trebuie sa lăsăm ceva pentru viitoarele generații. Trebuie sa salvam Mamaia. Pentru că astăzi gradul de ocupare în sud este mult mai ridicat. Nu sunt un arogant, sunt doar realist. Am băgat 4 milioane de euro în Olimp și se vede. Dar trebuie să facem ceva și pentru Constanța, pentru Mamaia”, a explicat Mohammad Murad.



Citește și:
LIVE TEXT. Alegeri locale 2024: Mohammad Murad și Ovidiu Cupșa, candidații AUR la CJC si Primăria Constanța, primele declarații după închiderea secțiilor de votare (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii