Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce societate se va ocupa de serviciile de salubrizare din comuna Tortoman! CJ Constanța a semnat contractul (GALERIE FOTO)

ro

26 Aug, 2024 17:38 199 Marime text
Sursa foto: Facebook/CJ ConstanțaConsiliul Județean Constanța anunță că procedura de atribuire a contractului de delegare prin concesiune pentru serviciul de salubrizare în județul Constanța – Lot 2 a fost finalizată cu succes!

Potrivit unui mesaj al CJ Constanța, asocierea IRIDEX GROUP SALUBRIZARE SRL – IRIDEX GROUP SRL a preluat oficial responsabilitatea pentru gestionarea bunurilor imobile “Depozit conform de deșeuri Tortoman, Stație de sortare deșeuri reciclabile Tortoman și Stație TMB Tortoman”.

Valoarea contractului pentru anul curent se ridică la aproximativ 7 milioane de lei, iar prin semnarea acestuia operatorul își ia angajamentul de a presta servicii la cele mai înalte standarde și la prețuri corecte.

"Ne-am propus să creăm un mediu curat și sănătos pentru toți locuitorii, iar acest parteneriat reprezintă un pas important în atingerea acestui obiectiv. Stația va deservi peste 30 de localități din zona de vest a județului Constanța, contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor printr-un management eficient al deșeurilor,” a declarat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Despre Iridex Group Salubrizare SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 26 august 2024, Iridex Group Salubrizare SRL a fost înființată în 2008, are sediul social în București, pe Șoseaua București – Ploiești și se ocupă de colectarea deșeurilor nepericuloase.

Firma are mai multe puncte de lucru în țară, inclusiv în județul Constanța.

Asociat majoritar este Iridex Group SRL (deținută, la rândul său, de Corneliu Pascu, Cristian Pascu și Florin Pascu), care deține 65,6% din Iridex Group Salubrizare SRL.
  
Ceilalți asociați ai Iridex Group Salubrizare SRL sunt Olga Anghel, Cristian Pascu, Florin Pascu, Corneliu Pascu și Nicoleta Vâlsan.
 
Iridex Group Salubrizare SRL este administrată de Dan Tiberiu Anghel.
 
În 2023, Iridex Group Salubrizare SRL a declarat 1.166 de angajați, profit peste 19,29 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 207,07 milioane de lei.

Despre Iridex Group SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 26 august 2024, societatea a fost înființată în 1992, are sediul social în București, pe Șoseaua București – Ploiești și se ocupă de colectarea deșeurilor nepericuloase.

Pentru anul 2023 a raportat cifră de afaceri de 106.757.648 lei, profit de 16.650.451 lei la 245 de angajați. 

Asociați sunt Corneliu Pascu cu 50%, Cristian Pascu cu 25% și Florin Pascu cu 25%.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


Citește și. 

Ce firmă se ocupă de colectarea și transportul deșeurilor din comuna Siliștea (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii