Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 06 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun reprezentanții agenției de turism Christian Tour despre peripețiile unor turiști români în Italia

ro

06 Sep, 2024 15:38 176 Marime text
 
În urma articolului din seara zilei de joi, 5 septembrie, privind peripețiile unor turiști români în Italia, agenția de turism Christian Tour prin care cele 49 de persoane au plecat în vacanță a trimis un punct de vedere.

Reprezentanții agenției au ținut să precizeze că este doar o completare a informațiilor privind modul în care s-a intervenit pentru rezolvarea cât ma grabnică a situației turiștilor.
”În după amiaza zilei de 5 septembrie, agenția noastră a fost informată de partenerul nostru italian Staiano Viaggi, că un grup de turiști români care aveau contractat un circuit în Toscana refuză una dintre cazările incluse în pachet.

Cazarea respectivă, de patru stele, era prevăzută ca temporară, pentru numai două nopți, și era alternativa propusă de partenerul nostru italian în urma faptului că hotelul contractat inițial fusese supra rezervat și nu mai avea camere libere.

Turiștii români fuseseră informați din timp de această schimbare, independentă de voința noastră, încă dinainte de plecarea din România.

Aflând de reacția grupului de turiști, alături de partenerul nostru italian și de partenerii noștri internaționali care acoperă zona Toscana, am căutat imediat alternative pentru aceștia și am găsit, în doar câteva ore, cazare pentru două zile la hotelul Viareggio, de patru stele, care a satisfăcut exigențele grupului de turiști.

Christian Tour își respectă clienții și depune toate eforturile ca vacanțele acestora să fie experiențe reușite și memorabile. Situațiile neprevăzute sunt întotdeauna rezolvate cu prioritate și în cel mai scurt timp de colegii noștri.”

 
Imaginea ne-a fost furnizată de unul dintre turiștii români implicați în eveniment 


Situația inițială o puteți citi în materialul de mai jos:  



Citește și:

UPDATEVacanță în Italia cu peripeții pentru un grup de turiști din România! Incredibil unde au ajuns să fie cazați (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii