Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 05 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Vacanță în Italia cu peripeții pentru un grup de turiști din România! Incredibil unde au ajuns să fie cazați (GALERIE FOTO)

ro

05 Sep, 2024 21:22 248 Marime text
Un grup de 49 de turiști români care a ajuns în vacanță în Italia prin intermediul uneia din cele mai cunoscute agenții de la noi, care promovează programul Senior voyage, își strigă nemulțumirea, considerându-se abandonați și înșelați.

Mai exact, turiștii ar fi trebuit, conform traseului prestabilit, pentru care au plătit, dupa ce plecaseră de la Florența, sa fie cazați intr-un hotel de 4 stele din Montecatini. În schimb aceștia s-au trezit că sunt cazați pe autostrada, la o "speluncă unde trag tirurile și personajele feminine dubioase".

Oamenii au luat legătura cu agenția de turism din țară de unde li s-a transmis că nu mai pot fi cazați la Montecatini și că vor fi nevoiți să rămână acolo unde s-a oprit autocarul.

Directorul agenției de turism, Marius Berca, care părea că nu este la curent cu pățania turiștilor din Italia, a transmis că se va interesa și va reveni cu un răspuns. 

Profesoara Aurora Suba, fosta directoare a Scolii gimnaziale nr 7 Remus Opreanu,  Constanța, aflată în grupul de turiști români, spune că oamenii din grup au fost îngroziți de condițiile din unitatea de cazare "care numai turistica nu e".

Între timp, potrivit prof. Suba, turiștii, care se simt abandonați de agenția de turism din țară, au luat legătura și cu Consulatul roman din Bologna. 

„Nu s -a intamplat absolut nimic, plecăm in Montecatini, vom fi abandonați de Christian Tour, vom dormi în stradă. Aici nu putem rămâne! Am sunat și la consulat. Consulul Bologna a spus că știe despre această locație, care este o mare țeapă! Încearcă să ne ajute", ne-a declarat Aurora Suba care la scurt timp a transmis: "Acum șoferul refuză să ne ducă! Suntem sechestrați! Acesta este respectul de care a dat dovadă firma Christian tour pentru seniorii României. Scuze, dar tensiunea, umilința la care am fost supuși este foarte mare!"

Până la această oră, reprezentantul agenției de turism nu a prezentat un punct de vedere privind o eventuala rezolvare a situației turiștilor care au apelat la serviciile ei pentru a-și petrece o vacanță plăcută în Italia.

UPDATE: 

Grupul turiștilor romani a reușit să plece din locația de pe autostrada din Italia unde li se impusese să se cazeze fără voia lor. 

"Mergem în Viarregio, la hotel Viarregio, 3 nopți, restul in Montecatini.
Acum 3 minute am plecat din parcare!", ne-a transmis profesoara Aurora Suba, la ora 21,48.


Ea presupune că, cel mai probabil, agenția de turism din țară a luat legătura cu agenția colaboratoare din Italia, al cărei ghid le-a dat vestea turiștilor români.

Citește și: 

Atenție, turiști! În Italia s-au introdus restricții pentru selfie-uri și alte limitări
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii