Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 14 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul de Scafandri Constanța repară instalația de încălzire a navei „Grozavul”. Ce firmă a câștigat contractul (DOCUMENTE)

ro

13 Oct, 2024 17:00 367 Marime text
Nava „Grozavul”. Sursa foto: Centrul de Scafandri
  • Conform termene.ro, Navirex SRL a fost înființată în anul 1993, are sediul pe strada I.L. Caragiale nr. 2A, Constanța și obiectul de activitate este „repararea și întreținerea navelor și bărcilor”
 
Centrul de Scafandri Constanța a atribuit contractul de reparație a instalației de încălzire a N.M.S.I.S. „Grozavul” pentru suma de 69.920 de lei.
 
Atribuirea s-a făcut prin negociere directă și firma câștigătoare a fost Navirex SRL.
 
Contractul a fost publicat în SEAP în data de 8 octombrie 2024.
 
Despre Navirex SRL
 
Conform termene.ro, Navirex SRL a fost înființată în anul 1993, are sediul pe strada I.L. Caragiale nr. 2A, Constanța și obiectul de activitate este „repararea și întreținerea navelor și bărcilor”.
 
Pentru anul 2023, firma a raportat o cifră de afaceri egală cu 2.413.268 de lei, un profit egal cu 929.027 de lei și 13 salariați.
 
Conform termene.ro, asociații Navirex SRL sunt: Popa Marcela, Ion Corina-Melania, Scurtulescu Raluca Mădălina și Ioniță Neli-Oviduța.
 
Funcția de administrator este deținută de Popa Marcela.
 
Licitatiapublica.ro arată că Navirex SRL a câștigat până acum 183 de cumpărări directe la nivel național, dintre care 168 au legătură cu județul Constanța. Pe 12 ianuarie 2018, firma încheia prima cumpărare directă cu ARSVOM.
 
Despre N.M.S.I.S. „Grozavul”
 
Conform Centrului de Scafandri, Nava Maritimă de Sprijin și Intervenție cu Scafandri “Grozavul” a fost construită în şantierul Olteniţa între anii 1989 – 1993 şi a intrat în exploatare în aprilie 1993. Fiind proiectat ca remorcher maritim de salvare, poate fi folosit ca spărgător de gheaţă în porturi şi în zonele costiere. Poate executa misiuni de salvare a navelor aflate în dificultate, salvare de echipaje, lupta împotriva incendiilor, evacuarea apei din compartimente inundate, sprijin logistic pentru activitaţile de scufundare.
 
Toate cumpărările directe ale Navirex SRL cu autorități contractante din județul Constanța pot fi consultate în secțiunea DOCUMENT.
&nbs p;
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii