Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR anunță Târgul de Carieră Feroviară în România, între 12-14 iunie 2024

ro

15 May, 2024 12:11 716 Marime text






 
  • Carieră Feroviară în România (CFiR) , sub egida CNCF CFR SA , cu sprijinul Asociației Industriei Feroviare (AIF)  și al Asociației Inginerilor Feroviari din România (AIFR) , în parteneriat media cu AGERPRES  și Club Feroviar , organizează a IX-a ediție a ”Târgului de Carieră Feroviară în România”  în perioada 12-14 iunie 2024.
 
Acest târg de cariere oferă o oportunitate unică de a explora cariere într-un sector dinamic și esențial pentru progresul tehnologic și economic al României. Evenimentul va avea loc în format hibrid, combinând interacțiuni fizice în zilele de 13 și 14 iunie la Gara de Nord din București cu sesiuni online pe toată perioada târgului, respective 12-14 iunie, pentru a maximiza accesul și flexibilitatea participanților, potrivit unui comunicat al CFR.

17 companii și-au anunțat deja prezența la această ediție a târgului

Cu aproape o lună înainte de această nouă (și a noua) ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România 17 companii din diverse sectoare de activitate ale domeniului feroviar au acceptat invitația de participare, 11 dintre ele anunțând că vor fi prezente în Gara de Nord pe 13 și 14 iunie, iar 6 vor susține interviuri online în perioada 12-14 iunie.
 
Citește și
CFR Călători a bătut palma cu Dragostal Titan Guard SRL, din Ialomița! Vizate, garniturile de tren, locomotivelor și automotoarelor din SRTFC Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii