Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR Călători, precizări despre noi tarife pentru transport feroviar

ro

12 Jul, 2024 14:44 386 Marime text
Foto cu rol ilustrativCFR Călători informează că, începând cu data de 13 iulie 2024, vor fi puse în aplicare prevederile Ordinului Ministrului Transporturilor și Infrastructurii (OMTI) nr. 1039/2024 privind aprobarea tarifelor care pot fi percepute de operatorii de servicii publice pentru serviciile de transport feroviar public de călători care fac obiectul obligaţiei de serviciu public.

CFR Călători ia toate măsurile pentru implementarea OMTI nr. 1039/2024 ce intră în vigoare începând cu data de 13 iulie 2024, ora 00:00, transmite un comunicat din partea instituției. 

În prima etapă de implementare, titlurile de călătorie metropolitane se vor emite numai online prin Ghișeul Unic (platforma pusă la dispoziție de Autoritatea pentru Reformă Feroviară).


Despre CFR Călători

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători “CFR Călători” S.A. este operatorul național feroviar a cărui principală activitate este transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulație a persoanelor în interiorul și în afara țării, în condiții de siguranță și confort fiind un mijloc de transport sustenabil și prietenos cu mediul.

Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetățeni.


Citește și:

CFR CălătoriCălătoria cu trenul în perioada cu fenomene meteo deosebite. Recomandări pentru călători
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii