Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:28 08 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR Călători Trenuri suplimentare pe ruta Râmnicu Vâlcea - Sibiu și retur

ro

08 Jul, 2024 16:55 140 Marime text
Foto cu rol ilustrativ: CFR Infrastructura
 
  • CFR Călători pune nevoile de călătorie ale pasagerilor pe primul plan și a luat măsuri operative pentru creșterea capacității de transport feroviar de călători.
     
CFR Călători pune nevoile de călătorie ale pasagerilor pe primul plan și a luat măsuri operative pentru creșterea capacității de transport feroviar de călători, transmite un comunicat din partea CFR Călători.

Ca urmare a închiderii circulației rutiere pe Valea Oltului, în perioada 9 iulie – 9 august 2024, vor interveni modificări în compunerea si circulatia trenurilor.

Astfel, călătorii vor avea la dispozitie o capacitate dublă de transport față de cea proiectată în Mersul Trenurilor 2023/2024, în principal la trenurile de navetă de pe ruta Râmnicu Vâlcea – Lotru – Sibiu si retur (R 2061, R 2064, RE 2012, RE 2014).

Trenul RE 2012 va circula și în zilele de sâmbătă (13 iulie, 20 iulie, 27 iulie și 3 august 2024), pe ruta Sibiu – Râmnicu Vâlcea și va avea opriri în toate stațiile de pe această rută.

Totodată, în vederea preluării cerințelor de trafic ale pasagerilor, vor fi introduse în circulație următoarele trenuri suplimentare:
 
  • trenul R 13081 Râmnicu -Vâlcea (pl. ora 11.00) – Lotru (sos.ora 11.50/ pl.ora 11.51) – Sibiu (sos.ora 14.09).
  • trenul R 13082 Sibiu (pl. ora 23.49) – Lotru (sos. ora 03).
  • trenul R 13083 Râmnicu -Vâlcea (pl. ora 19.16) – Lotru (sos.ora 20.07/pl. ora 20.08) – Sibiu (sos.ora 22.21).
  • trenul R 13085 Lotru ( pl,ora 04.23) – Sibiu ( sos.ora 06.45).

Trenurile suplimentare vor avea opriri în toate stațiile din parcurs.

Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport și pentru a ne putea adapta cât mai bine capacitatea de transport la numărul de locuri solicitat, CFR Călători recomandă planificarea din timp a călătoriei, inclusiv cumpărarea legitimaţiilor de călătorie.

Biletele pot fi achiziţionate cu anticipație de 30 zile, utilizând următoarele canale de vânzare:
 
  • online de pe www.cfrcalatori.ro;
  • din aplicația mobilă “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online” (disponibilă în Google Play, App Store și Huawei AppGallery);
  • de la automatele de vânzare bilete din gări;
  • de la casele de bilete din gări, agenții de voiaj CFR Călători și distribuitori autorizați (agenții de turism).

Informații despre circulația trenurilor:
 
  • la telefon 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
  • la numerele de telefon din stațiile CFR publicate pe cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
  • în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), se introduce numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Se obțin informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.
  • pe site-ul companiei cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
  • pe site-ul  cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
  • de la personalul nostru din staţii.

 
Despre CFR Călători:

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători  CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.


Citește și:
CFR Călători: Călătoria cu trenul în perioada cu fenomene meteo deosebite. Recomandări pentru călători
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii