Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR Mai este o săptămână până la Târgul de Carieră Feroviară în România. Vezi cum poți participa

ro

05 Jun, 2024 16:48 606 Marime text



Compania CFR anunță printr-un comunicat că că a mai rămas o săptămână până la debutul celei de-a IX-a ediții a Târgului de Carieră Feroviară în România organizat de Carieră Feroviară în România (CFiR) în perioada 12-14 iunie, sub egida CNCF CFR SA, cu sprijinul Asociației Industriei Feroviare (AIF) și Asociației Inginerilor Feroviari din România (AIFR), în parteneriat media cu AGERPRES și Club Feroviar.

Acest eveniment oferă o platformă ideală pentru explorarea oportunităților de carieră din sectorul feroviar și al transportului urban pe șină, într-un format hibrid ce combină interacțiunile online cu cele fizice la Gara de Nord din București, participanții având șansa unică de a comunica rapid și direct cu reprezentanții unor companii importante, private sau de stat, și instituții de învățământ.”, au transmis reprezentanții companiei.

La eveniment vor participa 25 de companii din acest sector de activitate. Astfel, doritorii pot interacționa cu reprezentanții acestor companii fie în zilele de 13 și 14 iunie în Gara de Nord București, fie în perioada 12-14 iunie la interviurile online – în funcție de forma de participare aleasă de fiecare companie.
 
Facultățile de profil – prezente în premieră la târg
 
„La această ediție a târgului ne bucurăm de participarea Facultății de Transporturi – UNSTPB și a Facultății de Căi Ferate, Dumuri și Poduri , care vor oferi informații valoroase despre procedura de admitere pentru anul 2024 și alte detalii relevante pentru viitorii studenți.
Reprezentanții celor două facultăți vor fi pregătiți să răspundă oricăror întrebări, de la înscriere până la oportunitățile pe care le vor avea după absolvire, tinerilor interesați de o carieră în acest sector vital.
”, a punctat CFR.
 
Workshopuri Interactive
 
Un punct de atracție special al târgului îl reprezintă workshopurile menite a aduce informații noi și un plus de valoare celor aflați la început de carieră sau care doresc să își dezvolte cunoștințele pe anumite teme.
 
Cele două workshopuri definite până la acest moment sunt:

„Trenul Carierei: Destinația - Interviul Perfect”, susținut de Andrei Vuță, partener la HR Design Consulting
„Vrei să înveți prin practică și testare?”, susținut de Nicușor Laurențiu Zaharia, Şef Serviciu Laboratoare Material Rulant în cadrul AFER.Cei interesați sunt rugați să se înregistreze, workshopurile urmând să se desfășoare doar dacă un număr de minimum opt participanți este atins. Detalii suplimentare și formularele de înscriere sunt disponibile pe pagina evenimentului.  


Puteți urmări comunicatul CFR integral mai jos

Descoperă viitorul tău în lumea feroviară la ”Târgul de Carieră Feroviară în România”, singurul târg de profil dedicat domeniului feroviar și al transportului urban pe șina, a ajuns la cea de-a noua ediție și se va desfășura în format hibrid, 12-14 iunie – online și 13-14 iunie – fizic în Gara de Nord din București.

Indiferent dacă ești proaspăt absolvent, un specialist cu experiență sau cauți o schimbare în carieră, acest eveniment îți oferă oportunitatea de a interacționa direct cu companii din domeniul feroviar și de a explora perspective noi.

Fie că ești deja parte din domeniul feroviar și cauți noi provocări, fie că vrei să îți dezvolți abilitățile într-o industrie în continuă evoluție, „Târgul de Carieră Feroviară în România” este punctul de întâlnire perfect! Aici vei avea ocazia să interacționezi cu reprezentanții celor mai importante companii din domeniul feroviar, operatori de material rulant sau infrastructură, companii de proiectare sau companii care oferă alte servicii conexe.

Vei descoperi atât oportunități de angajare și proiecte interesante, joburi pentru toate categoriile de ingineri, economiști, electricieni, lăcătuși, mecanici și multe altele, precum și posturi pentru calificări specifice domeniului feroviar, cât și companii care au oferte de înscriere pentru cursuri de calificare pentru meserii din domeniul feroviar.

Așadar, pregătește-te să îți construiești sau să îți continui viitorul într-unul dintre cele mai dinamice și captivante domenii ale industriei, să lucrezi într-o companie cu sursa de capital străin sau românesc.

Pregătește-ți CV-ul, pregătește-te să îți prezinți abilitățile și cunoștințele și ia parte la Târgul de Carieră Feroviară în România. Indiferent dacă alegi să participi în format online sau fizic, ai șansa de a face o impresie durabilă și de a îți construi drumul către o Carieră Feroviară de succes în România.

Nu rata această oportunitate de a interacționa direct cu angajatorii, de a explora diferite opțiuni de carieră și de a te conecta cu profesioniști din domeniul feroviar. Participă la Târgul de Carieră Feroviară în România și deschide ușa către noi provocări și perspective profesionale!

Te așteptăm cu nerăbdare să faci parte din această experiență remarcabilă și să îți aduceți contribuția la dezvoltarea industriei feroviare în România.

Îți mulțumim și îți dorim mult succes în căutarea unui nou loc de muncă!


Citește și:
CFR anunță Târgul de Carieră Feroviară în România, între 12-14 iunie 2024

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii