Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR SA Probe pe rețeaua feroviară modernizată pentru circulația cu viteza de 176 km/h

ro

28 Oct, 2024 16:45 143 Marime text

 
  • Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că azi, 28 octombrie 2024, pe rețeaua feroviară modernizată de pe Coridorul IV Pan-European, s-au desfășurat probe pentru circulația reală a trenurilor cu viteza de 176 km/h.
     
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că azi, 28 octombrie 2024, pe rețeaua feroviară modernizată de pe Coridorul IV Pan-European, s-au desfășurat probe pentru circulația reală a trenurilor cu viteza de 176 km/h.

Aceste probe confirmă viabilitatea tehnică a procesului de modernizare pe secțiile de circulație respective, fiind supuse testării părțile subsistemelor structurale fixe, respectiv: linia de contact, suprastructură șină-traverse-prindere și lucrări de artă.

Testele s-au efectuat pe distanța Sighișoara - Teiuș - Coșlariu, în conformitate cu prevederile HG 108/2020 privind interoperabilitatea sistemului feroviar, prin care CFR SA are atribuții să pună la dispoziție o infrastructură interoperabilă operatorilor de transport feroviar care solicită acest lucru, pentru stabilirea compatibilității tehnice între vehicul și rețeaua preconizată.

„Menționăm faptul că pentru efectuarea probelor, Autoritatea de Siguranță Feroviară - ASFR a emis Autorizația temporară operatorului de transport feroviar care a solicitat testul”, a încheiat sursa citată.





Citește și.
Deschidere oferte depuse pentru achiziția serviciilor de proiectare şi execuție lucrări aferente loturilor 1 și 2 de pe tronsonul Craiova - Drobeta Turnu Severin - Caransebeș
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii