Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:30 21 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciolacu felicită moldovenii care „au rezistat în fața presiunilor Moscovei”

ro

21 Oct, 2024 15:19 229 Marime text
Sursa foto: Facebook/ Guvernul României


Premierul Marcel Ciolacu a felicitat și le-a mulțumit modovenilor care  au rezistat în fața presiunilor incredibile ale Moscovei și au reușit să își ducă țara de partea bună a istoriei.

Este obligatoriu ca rezultatul de la referendumul din Republica Moldova să fie redublat de realegerea Maiei Sandu pentru un nou mandat prezidențial, a declarat premierul Marcel Ciolacu, luni, într-o postare pe Facebook.

Cu Maia Sandu președinte și cu un guvern pro-european va fi tot mai clar că flacăra rece a Rusiei se va stinge definitiv la Chișinău! România este total alături de Republica Moldova!- a transmi premierul. 


Iată anunțul lui Ciolacu 

Felicitări tuturor cetățenilor moldoveni care au rezistat în fața presiunilor incredibile ale Moscovei și au reușit să își ducă țara de partea bună a istoriei.

Rezultatul pe muchie de cuțit de la referendumul pentru integrarea în Uniunea Europeană este o dovadă că trebuie să ne intensificăm eforturile pentru a convinge și cetățenii din provincie și zonele rurale, unde Rusia are mai multă eficiență propagandistică, că viitorul Republicii Moldova este doar către Vest.

Este obligatoriu ca acest rezultat să fie dublat de realegerea doamnei Maia Sandu pentru un nou mandat prezidențial.

Cu Maia Sandu președinte și cu un guvern pro-european va fi tot mai clar că flacăra rece a Rusiei se va stinge definitiv la Chișinău!

România este total alături de Republica Moldova!




Citește și:

Deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța„Rezultatele alegerilor din Republica Moldova aduc o rază de speranță pentru viitorul european al țării"!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii