Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:08 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN ACN SA Constanța vinde două șalupe. Licitația se va ține pe platforma electronică a Bursei Române de Mărfuri (DOCUMENT)

ro

21 Jun, 2024 11:38 538 Marime text
  • Șalupele Almeria și Miozotis sunt scoase la licițație de Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA.
  • Ofertele se vor depune electronic până în data de 25.06.2024, ora 9:45.
  • Garanţia de participare la procedură este în valoare totală de 3.430 lei.
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanţa organizează în data de 26.06.2024, începând cu ora 12:00, procedura de licitaţie dechisă pentru valorificarea a două șalupe.
 
Licitația se va ține pe platforma electronică a Bursei Române de Mărfuri, în conformitate cu prevederile Legii nr. 357/2005 privind bursele de mărfuri şi ale Regulamentului BRM.
 
Este vorba despre şalupele Almeria și Miozotis. Preţul minim de pornire a licitaţiei: 12.770 lei, fără TVA pentru șalupa Almeria și  21.501 lei, fără TVA – pentru șalupa fluvială Miozotis.
 
Ofertele se vor depune electronic până în data de 25.06.2024, ora 9:45. Finalizarea procedurii se va face printr-o şedinţă de licitaţie pe platforma electronică a BRM, în data de 26.06.2024, începând cu ora 12:00.
 
Garanţia de participare la procedură este în valoare totală de 3.430 lei (LOTUL 1 - 1.280 lei şi LOTUL 2 - 2.150 lei).
 
Garanţia bursieră este în valoare totală de 615 lei (LOTUL 1: 230 lei şi LOTUL 2: 385 lei). Documentaţia aferentă procedurii se poate ridica numai prin e-mail, contra sumei de 300 lei, plus TVA.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul publicat de Bursa Română de Mărfuri, Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanţa.
 
 
Despre Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA
 
 
Compania a fost fondată în anul 1998, are sediul social pe strada Ecluzei, Nr. 1, Agigea, Județul Constanța și desfășoară activități  de servicii anexe transportului pe apă.
 
Statul Român este acționar cu 80% din capitalul social, iar Fondul Proprietatea SA, acționar cu 20% din capitalul social. Administratorii CN ACN SA sunt: Georgeta Bumbac, Voicu Cheta,  Florin Goidea, Petrică Lucian Rusu, Cristina Mara Togănel,  Ion-Laurențiu Voicu.
 
În anul 2022, compania cu 404 salariați a declarat o cifră de afaceri de 68.951.490 lei și un profit de 4.070.374 lei.
 
Potrivit termene.ro, Fondul Proprietatea SA mai este acționar în: Romaero SA,  ALCOM SA,  Romplumb SA, Simtex SA, Salubriserv SA, Comsig SA,  Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA, Societatea Națională "Aeroportul Internațtional Timișoara-Traian Vuia", Societatea Națională "Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu-Constanța" SA, Compania Naționala Administrația Porturilor Dunării Maritime SA, Societatea Națională Plafar SA, Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Fluviale SA, Zirom SA, Societatea Națională a Sării SA, World Trade Hotel SA, Compania Națională "Aeroporturi București" SA, Societatea Complexul Energetic Oltenia SA, World Trade Center București SA,  Compania Națională Poșta Română SA, Societatea Electrocentrale Craiova SA,  Big Trade SA.
 
Georgeta Bumbac este administrator în Compania Națională Aeroporturi București SA. La rândul său, Cheta Voicu este administrator în Alro SA Olt și administrator în Med Life SA  București.  Florin Goidea este asociat în Ship management Invest SRL  Constanţa.
 
Petrica Lucian Rusu este asociat unic în Fusion Consulting Energy SRL Iași și administrator în Active Conexe SA București.
 
De asemenea, Cristina Mara Togănel este asociat unic și administrator în Euro Consult Proiect SRL Mureş  și
administrator în PPC Energie Muntenia SA București.
 
Ion-Laurențiu Voicu este administrator  în Telecomunicații C.F.R. SA București.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.

Citește și:

 
Baraj Stăvilar Mobil în Orașul Cernavodă: Donprest Com SRL și Almma Contractors Group SRL vor încasa de la CN ACN SA Constanța peste 31 milioane de lei (DOCUMENT)
 
Licitații Constanța: CN ACN SA, contract de peste 87.000 lei în ce privește sistemul de monitorizare a calității apei (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii