Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM SA Constanța achiziționează servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare (DOCUMENT)

ro

23 Jul, 2024 17:02 177 Marime text
 

 
  • Data limită pentru depunerea ofertelor este 31 iulie 2024.
 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, ca autoritate contractantă, a lansat un anunț de publicitate pentru achiziția serviciilor de dezinsecție, dezinfecție și deratizare.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, obiectul contractului constă în achiziția de „Servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare”, care să respecte condițiile minimale menționate în Caietul de sarcini nr. 28981/ 03.07.2024, beneficiar fiind Sucursala Servicii Port din cadrul CN APM SA Constanța.
 
Data limită pentru depunerea ofertelor este 31 iulie 2024, ora 23.30.
 
Valoarea estimată a contractului este de 102.950 lei, cu o durată de 12 luni.
 
Oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic va fi determinată prin aplicarea criteriului de selecție „prețul cel mai scăzut”, în conformitate cu prevederile art. 209 alin. (3) lit. d) din Legea 99/2016 privind achizițiile sectoriale.
 
Vor fi respectate toate cerințele prevăzute în Caietul de sarcini. Preţul aferent serviciilor prestate va fi exprimat în lei, fără TVA, și nu trebuie să depășească valoarea estimată. Preţul contractului este ferm pe toată durata contractului.
 
Se pot solicita clarificări prin formularea unei solicitări, transmisă prin e-mail, la adresa: achizitii@constantza-port.ro, până cel târziu la data de 25.07.2024. Oferta semnată și ștampilată va fi transmisă pe adresa de email: achizitii@constantza-port.ro, până la data de 31.07.2024. Ofertele transmise după data limită de transmitere a ofertelor, precum și ofertele transmise la o altă adresă de mail decât achizitii@constantza-port.ro, nu vor fi luate în considerare.
 
Toţi ofertanţii vor fi informaţi cu privire la solicitările de clarificări şi răspunsul aferent acestora, inclusiv cu privire la rezultatul achiziţiei directe. Ulterior procesului de evaluare a ofertelor, ofertantul declarat câştigător, va posta oferta pe site-ul www.e-licitatie.ro, urmând ca achiziţia directă să se finalizeze prin selectarea ofertei din cadrul catalogului electronic din SEAP (dacă ofertantul este înregistrat în SEAP). Perioada de valabilitate a ofertelor trebuie să fie de minimum 90 zile de la data limită de depunere oferte.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța

 
Citește și:
 
Constanța
CN APM SA contractează servicii de întreținere și reparații accidentale uși automate - clădire Terminal Pasageri
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii