Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM SA Constanța contractează servicii de dirigenție de șantier pentru lucrări CF (DOCUMENT)

ro

22 Oct, 2024 17:00 335 Marime text

 CN APM SA Constanța. Sursa foto: ZIUA de Constanța
  • Data limită pentru depunerea ofertelor este 25 octombrie 2024
 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, în calitate de autoritate contractantă, și-a exprimat intenția de a achiziționa servicii de dirigenție de șantier pentru lucrări CF, în acest sens fiind publicat pe licitatiapublica.ro un anunț de publicitate.
 
Valoarea estimată a contractului e de 73.200 lei.
 
Data limită pentru depunerea ofertelor este 25 octombrie 2024, ora 23.30.
 
Obiectul contractului constă în achiziția de „Servicii de dirigenție de șantier pentru lucrări CF“, care să respecte condițiile minimale menționate în Caietul de sarcini nr. 41360/04.10.2024, beneficiar fiind Serviciul Urmărire Contracte din cadrul CN APM SA Constanța. Achiziţia este prevăzută în PAAS la nr. II.B.78.   
 
Preţul contractului este ferm pe toată durata contractului și nu poate fi modificat.
 
Oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic va fi determinată prin aplicarea criteriului de selecție „prețul cel mai scăzut”, în conformitate cu prevederile art. 209 alin. (3) lit. d) din Legea 99/2016 privind achizițiile sectoriale.
 
Oferta financiară va fi prezentată în lei, fără TVA. Oferta financiară nu trebuie să depășească valoarea totală estimate, va specifica preţul total al serviciilor prestate și nu poate fi modificată pe parcursul derulării contractului.
 
Ofertanții vor prezenta propunerea tehnică, ce va conține o descriere a serviciului ofertat, astfel încât să demonstreze corespondența propunerilor tehnice cu cerințele formulate în Caietul de Sarcini.
 
Ofertantul va prezenta:
 
• Certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunal cu date actualizate, care vor conține informații val./reale la data prezentării documentului și din care să rezulte că obiectul contractului are corespondent în codul CAEN din certificatul constatator.
 
• Ofertantul va face dovada că deține personal atestat corespunzător pentru prestarea serviciilor de supraveghere a lucrărilor ca diriginte de șantier, pentru domeniul CF, metrou, tramvai, cu respectarea legislației în vigoare privind calitatea în construcții prin care trebuie asigurată o supraveghere corespunzătoare a lucrărilor executate prin prezența unui diriginte de șantier la toate fazele de execuție a lucrărilor.
 
• Listă a principalelor servicii similare cu cele care fac obiectul achiziției prestate în ultimii trei ani, împliniți la data termenului limită pentru depunerea ofertei, la nivelul a unul sau mai multe contracte, având o valoare cumulată de cel puțin 58.560 lei, fără TVA, însoțită de documente justificative.
 
Nu se acceptă oferte alternative. Nu se acceptă oferte parțiale. Oferta, semnată și ștampilată, va fi transmisă pe adresa de e-mail achizitii@constantza-port.ro.
 
Operatorii economici interesaţi pot solicita clarificări prin formularea unei solicitări scrise, transmisă prin e-mail, la adresa: achizitii@constantza-port.ro, până la data de 23.10.2024.
 
Ofertanții vor transmite oferta la adresa achizitii@constantza-port.ro.
 
Perioada de valabilitate a ofertelor trebuie să fie de minimum 90 zile.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu car
acter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța
Dezinsecție, dezinfecție și deratizare în porturile Constanța, Midia și Mangalia, în valoare de peste 55.000 de lei (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii