Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 10 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM SA va achita peste jumătate de milion de lei pentru servicii de medicina muncii (DOCUMENT)

ro

10 Oct, 2024 13:08 194 Marime text
Servicii medicina muncii. Sursa foto - freepik.com
  • Contractul „Servicii de medicina muncii“, în valoare estimată de 608.000 lei, este scos la licitație de CN APM Constanța SA.
  • Ofertele vor fi depuse până pe data de 21.10.2024, ora 15:00, urmând să fie deschise în aceeași zi și la aceeazi oră.
  • Obiectul achiziției constă în Servicii de medicina muncii care vor fi prestate pentru un număr maxim de 1.000 angajați ai CN APM SA.
  
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța anunță organzarea și desfășurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Servicii de medicina muncii“. Valoarea estimată a achiziției este de 608.000 lei. Ofertele vor fi depuse până pe data de 21.10.2024, ora 15:00, urmând să fie deschise în aceeași zi și la aceeazi oră. Oferta trebuie sa fie valabilă până la 21.02.2025. 

Ofertanții vor depune o garanție de 6.080 lei, care trebuie să fie valabilă 4 luni de la termenul limită de primire a ofertelor. Cuantumul garanţiei de bună execuţie va fi de  5% din prețul contractului, fără TVA.

Obiectul achiziției constă în Servicii de medicina muncii care vor fi prestate pentru un număr maxim de 1.000 angajați ai CN APM SA. Serviciile medicale care urmează a fi achiziționate trebuie să asigure realizarea unitară și completă a serviciilor medicale profilactice pentru supravegherea sănătății lucrătorilor în conformitate cu reglementările legislative.

În conformitate cu prevederile Legii securității și sănătății în muncă nr. 319/2006, în vederea asigurării condițiilor de securitate și sănătate în muncă și pentru prevenirea accidentelor de muncă și a bolilor profesionale, angajatorii au obligația să evalueze riscurile pentru securitatea şi sănătatea lucrătorilor și, ulterior evaluării, să ia măsuri de prevenire, pentru îmbunătăţirea nivelului securităţii şi al protecţiei sănătăţii lucrătorilor.

 
Responsabili de atribuirea procedurii publice

 
Persoanele ce detin functii de decizie în cadrul E.C. precum și persoane din cadrul E.C. ce pot influența conținutul docum. de atribuire și/sau desfășurarea procedurii de atribuire sunt: director general – Mihai Teodorescu, director general adjunct – Costin Valeriu Avătavului, director financiar – Maria Mergiu, Mădălina Crețu - șef Dep. Resurse Umane, Admin., SSM, Adina Albu – cu atrib. delegate Serv. Juridic și Guvernanță Corporativă, Hermina Bectemir – șef Servicul Achiziții Publice și Gestiune; Adrian Stănciuc – Serviciul Bugete și Control Financiar Preventiv, Gabriela Diana Iordache – Șef Birou SSM, Elena Șincan - Resp. Achiz. din cadrul Serviciului Achiziții Pubice și Gestiune.

La aceștia se adaugă membrii Consiliului de Administrație: Adrian-Daniel Gavruță, Cătălin Diaconu, Mihnea - Claudiu Drumea, Elena Vlad, Dan Alexandru Catană, Constantin Chirilă.


Despre CN APM SA Constanța
 
 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (CN APM SA Constanța) s-a înființat prin Hotărârea Guvernului României nr. 517/1998, cu modificările și completările ulterioare, prin reorganizarea fostei Regii Autonome Administrația Portului Constanța.
 
CN APM SA Constanța este o societate comercială pe acțiuni, desemnată de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii să desfășoare activități de interes public național, în calitate de administrație portuară.
 
Compania îndeplinește funcția de autoritate portuară în portul Constanța (cu zona Constanța, zona Midia și zona Mangalia) și portul turistic Tomis.
 
CN APM SA Constanța este deținută de Ministerul Transporturilor, cu 80% din capitalul social, și Fondul Proprietatea SA, cu 20% din capitalul social.
 
Administratorii CN APM SA Constanța sunt Catană Dan-Alexandru, Chirilă Constantin, Dede Suryan-Omar, Diaconu Cătălin, Drumea Mihnea Claudiu, Drumea Mihnea Claudiu, Gavruță Adrian-Daniel, Vlad Elena.
 
În anul fiscal 2022, CN APM Constanța cu 896 salariați a declarat o cifră de afaceri de 479.165.475 lei și un profit de 114.510.926 lei.
 
Situația financiară pentru anul 2023 arată astfel: 923 de salariați, cifră de afaceri de 545.455.306 lei și profit de 195.356.718 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Achiziții, licitații, vânzări“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de participare la licitație publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP
 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro

 ​
Citește și:
  
CN APM SA Constanța investește într-un sistem de monitorizare autogunoiere (DOCUMENT)

CN APM SA Constanța achiziționează servicii de curățare fațadă vitrată clădire Terminal Pasageri (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii