Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 10 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs la Tulcea. „Micul agricultor“, la cea de-a patra ediție. Premii atractive!

ro

10 Sep, 2024 14:14 162 Marime text
foto: CJ Tulcea
Consiliul Județean Tulcea amintește tuturor celor interesați de concursul online cu premii – „Micul agricultor“ – organizat de Consiliul Județean Tulcea și dedicat sărbătorii tradiționale a toamnei, Ziua Recoltei, concurs ce se află la cea de-a patra ediție.

Concursul se adresează copiilor și urmărește să consolideze dimensiunile educaţiei prin tradiţie, turism, agricultură și, totodată, să marcheze „Ziua Recoltei”.

 

Iată ce trebuie să știe cei interesați 

La concursul „Micul agricultor” se vor putea înscrie copiii din tot județul Tulcea, care respectă următoarele cerințe: plantează în grădină sau într-o jardinieră/un ghiveci, o plantă pe care o îngrijesc; fotografiază cele mai importante momente ale procesului (plantarea răsadului sau semănarea semințelor, după caz, udarea, plivirea) și diferitele stadii de creștere a plantei; realizează un colaj cu care se înscriu în concurs.

Lucrările înscrise în concurs trebuie să fie rezultatul activității individuale.

Colajele de fotografii vor fi transmite pe adresa comunicare.cjtulcea@yahoo.com, până la data de 1 octombrie 2024, însoțite de numele copilului și vârsta, numele părintelui/tutorelui legal și numărul de telefon.

Micii agricultori vor fi răsplătiți cu premii atractive!- a mai punctat sursa citată. 




Citește și:

Recomandările polițiștilor tulceni pentru elevi la începutul anului școlar
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii