Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:13 17 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Concurenţei evaluează preluarea Optical Investment Group de către Essilor International

ro

17 Oct, 2024 15:15 142 Marime text
Consiliul Concurenței
 
Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Essilor International SAS intenţionează să preia Optical Investment Group SA şi filiala sa, Optical Network Services SRL.

Essilor International SAS este deținută de EssilorLuxottica SA, societatea-mamă a grupului EssilorLuxottica, ale cărui companii proiectează, fabrică și distribuie lentile oftalmologice, rame și ochelari de soare.

EssilorLuxottica este activă în România prin filialele sale locale Essilor România SRL și Rhein Vision SRL, precum și prin alte companii din grup care au realizat venituri pe plan local, menționează Consiliul Concurenței.


Optical Investment Group SA, împreună cu filiala sa Optical Network Services SRL, vând cu amănuntul produse optice și ochelari în România, având o rețea de peste 99 de magazine specializate în peste 30 de orașe. Optical Investment Group SA activează prin intermediul a trei branduri: Optiblu, Optiplaza și O51.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii