Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 30 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale ale polițiștilor rutieri în județul Constanța. Șoferi băuți și fără permis de conducere au fost depistați

ro

30 Aug, 2024 13:13 162 Marime text
Mașină poliție/ Sursa foto: Ziua de Constanța





La data de 29 august a.c., în jurul orei 13.40, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 26 de ani, respectiv 30 de ani, menționează polițiștii de la IPJ Constanța.

În urma accidentului rutier, șoferul de 30 de ani a fost ușor rănit.

„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul, în cazul bărbatului de 26 de ani, fiind 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat”, transmite sursa citată.

 
La data de 30 august a.c., în jurul orei 00.15, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari – Secția 2 Poliție Rurală Cogealac au identificat o femeie, de 42 de ani, care ar fi condus un autoturism, pe strada Mare din comuna Cogealac, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
De asemenea, în autoturismul respectiv a fost identificat propietarul vehiculului, care i-ar fi încredințat femeii autoturismul pentru a-l conduce pe drumurile publice, știind că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
În ambele cauze, cercetările sunt continuate de polițiști.
 
Citește și
 Descinderi la 5 societăți comerciale, într-un dosar de înșelăciune cu un prejudiciu de 300.000 de lei
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii