Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:52 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța CN ACN SA a cumpărat echipamente IT. Ce firmă le furnizează (DOCUMENTE)

ro

08 Jun, 2024 16:14 670 Marime text
  • Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a plătit pentru echipamentele respective 189.150 de lei

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a încheiat o cumpărare directă cu firma SC GMB Computers SRL.

Obiectul acesteia este furnizarea de echipamente IT.

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a plătit pentru echipamentele respective 189.150 de lei.

Data apariției anunțului de atribuire în SEAP a fost 6 iunie 2024.
 

Despre SC GMB Computers SRL

Conform termene.ro, SC GMB Computers SRL are sediul pe strada Traian nr. 68A, Constanța, a fost fondată în anul 1992 și obiectul de activitate este „repararea calculatoarelor și a echipamentelor periferice”.

Firma a înregistrat în 2023 o cifră de afaceri egală cu 19.757.413 lei, un profit egal cu 2.750.898 de lei și 76 de salariați.

Asociatul firmei este Mircea Boldea Colcear. Aportul său la capitalul social este în valoare de 2.000.000 de lei. Tot el este și administratorul.

Conform termene.ro, el mai apare în Cablenet SRL, precum și în firmele radiate: Carstic SRL, Doors Arts SRL, SC Romconex SA, Lux Echitas SRL, GMB Software SRL, GMB Professional SRL, GMB International SRL, GMB Arts Studio SRL și Romconex SA Mangalia Filiala Cluj.

După cum se arată pe licitatiapublica.ro, SC GMB Computers SRL are 253 de achiziții directe câștigate la nivel național, din care 237 au legătură cu județul Constanța. Prima achiziție datează din 9 august 2018 și a fost parafată cu Consiliul Local al orașului Eforie.

Toate cumpărările directe ale SC GMB Computers SRL pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Iată firmele care vor încasa peste 72 milioane de euro Licitația privind retehnologizarea Ecluzei Năvodari, atribuită de CN ACN SA Constanța (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii