Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:06 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Primăria Adamclisi cumpără servicii de cadastru sistematic de la Topo Team Serv SRL (DOCUMENT)

ro

29 Jun, 2024 09:44 352 Marime text
Topo Team Serv SRL a semnat prin cumpărare directă cu Primăria comunei Adamclisi, județul Constanța, contractul vizând furnizarea de cadastru sistematic.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de  115.485,5 lei.   
 
Denumirea achiziției este „Cadastru sistematic“, iar în descriere se precizează că este vorba despre cadastru sistematic pentru imobile aflate în intravilan și extravilan. 
 
 
 
Despre Topo Team Serv SRL
 
Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 29 iunie 2024, firma Topo Team Serv SRL din Constanța, a fost înființată la data de 27.03.2019 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 7112 - Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
  
Cifra de afaceri Topo Team Serv SRL a fost de 260,160.00 lei în anul 2023, cu un profit de -7,310.00 lei. Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 12.84%.

Topo Team Serv SRL a raportat un număr de 3 angajați în anul 2023.
 
Asociat unic și administrator este  Manolica M. Bogdan-Leonard din Constanța. Numele Manolica M. Bogdan-Leonard mai apare și în cadrul  Manolica M. Bogdan-Leonard Persoană Fizică Autorizată.
 

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.





În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind cumpărarea directă.


Citește și:

Licitații ConstanțaPrimăria Adamclisi vrea să încheie un contract pentru achiziția unui tractor. Iată pentru ce sumă (DOCUMENT)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii