Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Primăria Vulturu vrea să înregistreze 540 de imobile din extravilan în sistemul integrat de cadastru. Cine a câștigat contractul (DOCUMENTE)

ro

15 Jun, 2024 16:16 584 Marime text
  • Conform detaliilor, Primăria Vulturu dorește să achiziționeze servicii de înregistrare sistematică în sistemul integrat de cadastru şi carte funciară pentru un număr de 540 de imobile situate în extravilan - (Cat I dificultate relief) - sectoarele cadastrale nr. 3, 18, 19, 21 și 22 aparținând unității administrativ-teritoriale


Primăria comunei Vulturu, județul Constanța, și Top Geocad SRL au încheiat un contract în valoare de 58.860 de lei, prin cumpărare directă.


Data apariției anunțului de atribuire în SEAP a fost 12 iunie 2024.


Obiectul contractului a fost „înscriere sistematică imobile cat I - extravilan”.


Conform detaliilor, Primăria Vulturu dorește să achiziționeze servicii de înregistrare sistematică în sistemul integrat de cadastru şi carte funciară pentru un număr de 540 de imobile situate în extravilan - (Cat I dificultate relief) - sectoarele cadastrale nr. 3, 18, 19, 21 și 22 aparținând unității administrativ-teritoriale.

 

Despre Top Geocad SRL


Datele de pe termene.ro arată că firma se ocupă cu activități de inginerie și consultanță legate de acestea, a fost înființată în anul 2002 și are sediul pe strada Decebal nr. 12, Medgidia, județul Constanța.


Top Geocad SRL a realizat în ultimul an o cifră de afaceri de peste 4,8 milioane de lei, un profit de peste un milion de lei și a avut 35 de salariați.


Asociați și administratori sunt Mirel Bojnigeanu și Florea Naidin.


Numele lui Mirel Bojnigeanu se leagă și de Ecoplant Tortoman SRL, dar și de un PFA. La rândul său, Florea Naidin figurează și el în Ecoplant Tortoman SRL și deține, de asemenea, un PFA.


Conform licitatiapublica.ro, Top Geocad SRL are 632 de cumpărări directe la nivel național, din care 383 au legătură cu județul Constanța. În data de 12 ianuarie 2018, Top Geocad SRL a încheiat primul contract, cu Primăria Dumbrăveni.


Toate cumpărările directe ale firmei Top Geocad SRL pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Cumpărări Directe Constanța Primăria Comunei Vulturu, contract cu Top Geocad SRL. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii