Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:20 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Top Geocad SRL și-a adjudecat un contract de la Primăria Independența. Iată ce va furniza (DOCUMENT)

ro

06 Jul, 2024 20:12 169 Marime text
Primăria Independența, județul Constanța a semnat prin cumpărare directă cu Top Geocad SRL contractul vizând înscrierea sistematică imobile categoria II extravilan.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de   de 108.645,75 lei.   
 
Denumirea achiziției este „Înscriere sistematica imobile cat. II extravilan“, iar în descriere se precizează că este vorba despre înscriere sistematică imobile extravilan în vederea înregistrării în sistemul integrat de cadastru și carte funciară pentru localități jud.Constanța, pe al cărui teritoriu am efectuat măsuratori topografice și documentații cadastrale pe cel putin 40% din teritoriu.(Cat. II dificultate relief)
 
 
 
Despre Top Geocad SRL 

Potrivit termene.ro, Top Geocad SRL a fost înființată în anul 2002, are sediul social în Medgidia, pe strada Decebal, nr. 12 și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Firma are un punct de lucru și în Cobadin.
 
Asociați cu părți egale și administratori sunt Mirel Bojnigeanu și Florea Naidin.
  
Numele lui Mirel Bojnigeanu se leagă și de Ecoplant Tortoman SRL și deține și un PFA.
 
La rândul său, Florea Naidin figurează și el în Ecoplant Tortoman SRL și deține, de asemenea, un PFA.
 
Potrivit termene.ro, Top Geocad SRL figurează cu 326 achiziții directe (Comuna Vulturu, Comuna Nicolae Bălcescu, Comuna Dumbrăveni printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Top Geocad SRL a declarat 35 de angajați, profit peste 1,06 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 4,88 de milioane de lei.
 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul privind cumpărarea directă.


Citește și:

Cumpărări directe ConstanțaPrimăria Fântânele investește în servicii de înregistrare sistematică a imobilelor (DOCUMENT)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii