Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Tulcea Rețelele de canalizare din localitățile Mircea Vodă și Satu Nou, extinse. Primăria Topolog va plăti 120.000 lei firmei Actual Top Consulting SRL (DOCUMENT)

ro

01 Jun, 2024 16:42 596 Marime text
  • Primăria Topolog a anunțat pe SEAP societatea care a obținut,  prin negociere directă, contractul „Studiu de fezabilitate, documentație în vederea obținerii autorizației de construire, proiect tehnic pentru extinderea rețetele de canalizare“.
  • Valoarea contractului atribuit societății Actual Top Consulting SRL este de 120.000 RON.
 
Actual Top Consulting SRL va elabora pentru Primăria Topolog, județul Tulcea, studiul de fezabilitate și documentația necesară în vederea obținerii autorizației de construire pentru extinderea rețetele de canalizare din localitățile Mircea Voda și Satu Nou, județul Tulcea.
 
Primăria Topolog a anunțat pe SEAP numele societății care a obținut, prin negociere directă, contractul „Studiu de fezabilitate, documentație în vederea obținerii autorizației de construire și  proiect tehnic pentru extinderea rețetele de canalizare“. Astfel, firma care se va ocupa de elaborarea studiului de fezabilitate și documentația necesară în vederea obținerii autorizației de construire pentru extinderea rețetele de canalizare din localitățile Mircea Voda și Satu Nou este Actual Top Consulting SRL. Valoarea contractului atribuit este de 120.000 RON.
 
Firma va elabora studiul de fezabilitate, documentația pentru obținerea autorizației de construire și proiectul tehnic pentru obiectivul de „Extindere rețea de canalizare în localitățile Mircea Voda și Satu Nou, județul Tulcea”, constând în:
 
- întocmirea studiului de fezabilitate conform HG nr. 907/2016, inclusiv calculul valorii estimate;
- realizarea studiilor de teren (studii topografice, geotehnice);
- trasarea rețelelor de canalizare și stabilirea indicatorilor tehnici;
- întocmirea documentației pentru obținerea Certificatului de Urbanism;
- întocmirea documentațiilor pentru obținerea avizelor de la deținătorii de utilități, inclusiv Agenția Națională pentru Protecția Mediului, Drumuri Județene, Drumuri Naționale (mai puțin aviz de Gospodărirea Apelor, scoaterea din circuitul agricol sau alte avize ce trebuie întocmite de societăți acreditate de avizator);
- definitivarea soluției tehnice și întocmirea documentației pentru obținerea autorizației de construire;
- verificarea documentației pentru obținerea autorizației de construire;
- întocmirea proiectului tehnic și a detaliilor de execuție, conform HG 907/2016.
 

Despre Actual Top Consulting SRL

 
Firma a fost înființată în anul 2021 și are sediul în municipiul
București Sectorul 2, strada Johannes K. Kepler, nr. 4. Firma provine din - schimbare sediu în alt județ (din Constanța).
Capital social subscris de 420 lei, integral vărsat, este compus din 42 de părți sociale, valoarea unei părți sociale fiind de 10 lei.
 
Nica Sorin-Dragoș este asociat unic și administrator al firmei, care desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
În anul 2021, firma cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de 1.347.522 lei și un profit de 367.538 lei. De asemenea, în anul 2022, firma cu 4 salariați a raportat o cifră de afaceri de 2.175.889 lei și un profit net de 820.501 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Tulcea, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.
 

Citește și:
 
Cumpărări Directe Constanța: Școala din comuna Siliștea va fi demolată. Search Corporation New Project SRL, cu 2 salariați, și-a adjudecat contractul (DOCUMENT)
 
Cumpărări directe: Tonik Smart SRL, deținută de Gheorghe-Paul Stamate, a bătut palma cu Primăria Medgidia. Firma va încasa peste 260.000 de lei de la UAT (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii