Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări Directe Constanța Școala din comuna Siliștea va fi demolată. Search Corporation New Project SRL, cu 2 salariați, și-a adjudecat contractul (DOCUMENT)

ro

30 May, 2024 17:00 697 Marime text
  • Contractul „Demolare Școală cu Clasele I-VIII și anexe“ a fost atribuit de Primăria Siliștea firmei Search Corporation New Project SRL.
  • Valoarea contractului este de 130.612,61 lei, prin negociere directă.
 
Primăria Siliștea, județul Constanța, a semnat cu firma Search Corporation New Project SRL, care și-a adjudecat contractul „Demolare Școală cu Clasele I-VIII și anexe“. Atribuirea contractului în valoare 130.612,61 lei s-a făcut prin negociere directă.
 
Lucrările de demolare se vor efectua cu respectarea următoarelor condiții tehnice care se impun pentru buna desfășurare a lucrărilor și pentru protejarea construcțiilor învecinate:

- se montează panouri de semnalizare, iar zona va fi împrejmuită corespunzător;
- vor fi evacuate toate obiectele de mobilier din interiorul clădirii;
- demolarea propriu-zisă va începe numai după dezechiparea integrală a construcției;
- părțile de construcție care se demolează vor fi stropite cu apă pentru a se evita împrăștierea prafului;
- demolarea se va realiza element cu element, de sus în jos, nivel cu nivel, fiind interzisă demolarea concomitentă pe două sau mai muIte nivele sau începerea demolării de la baza construcției;
- se recomandă ca materialete rezultate să fie evacuate în mod regulat;
- părțile de construcție care prezintă pericol iminent de prăbușire vor fi asigurate corespunzător;
- se demontează cu grijă toate elementele de finisaj interior și exterior, cu luarea tuturor măsurilor necesare pentru sortare, pachetizare și de manipulare în vederea transportului și depozitării;
- lucrările se vor încredința unui constructor autorizat, specializat în asemenea lucrări, care va răspunde direct de instruirea personalului și de respectarea fișelor tehnologice privind demolările.
 
 
Despre Search Corporation New Project SRL
 
 
Înființată în anul 2017, firma are sediul social pe strada Prelungirea D13, Nr. 6D, Bloc C4, Et. 8, Ap. 64, Năvodari și de ocupă de lucrări de construcții a drumurilor și autostrazilor.
 
Firma este deținută de Alexandru Marian Sorinel, cu 80% din capitalul social, și Alexandru Magdalena-Emilia, cu 20% din capitalul social. Administratorul societății este Alexandru Magdalena-Emilia.
 
Potrivit termene.ro, Alexandru Magdalena-Emilia mai este asociat unic și administrator în: Building Design 2000 Top SRL, Building Construction Mea SRL, Emy Project Consulting SRL, G&M Road Building Engineering SRL, CG Constructii Drumuri Curtea de Argeș SRL și Bitum Best Construct SRL.
 
La rândul său, Alexandru Marian Sorinel este asociat și administrator în Alex Real Estate Developer SRL.
 
Societatea și-a adjudecat, prin negociere directă, 23 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără:
Primăria Comunei Băiculești, Comuna Siliștea, Orașul Fieni,  Comuna Salatrucu, Primăria Comunei Albeștii de Argeș,  Primăria Comunei Ciofringeni, Primăria Brăduleț județul Arges, Primăria Aninoasa, Primăria Godeni Argeș și altele.
 
În anul 2023, firma cu 2 salariați, a raportat o cifră de afaceri de 1.124.400  lei și un profit de 888.584 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.

 
Citește și:
 
Afaceri Constanța Patru străzi din comuna Limanu vor fi modernizate. Lucrările costă aproximativ 700.000 de euro (DOCUMENT)
 
Licitații Constanța Iridex Group Salubrizare SRL, contracte cu Primăria Techirghiol pentru gestionarea deșeurilor (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii