Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:03 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cunoscuții și prietenii își iau rămas bun cu durere în suflet de la artistul Florin Decuseară

ro

22 Jun, 2024 08:03 2534 Marime text

Sursa foto: Facebook





Artistul Florin Decuseară a căzut luni seara de la înălțime, în localitatea Cernavodă, la centrala nucleară, județul Constanța. Acesta era angajat în calitate de tehnician la CNE Cernavodă.

După aflarea decesului artistului, mesajele de condoleanțe au curs pe rețelele de socializare din partea cunoscuților și apropiaților săi, dorind în acest fel, să-și ia rămas bun de la cel care a plecat mult prea devreme dintre noi.
 
 
„Un actor grăbit care ar mai fi avut atâtea de spus .Dumnezeu te-a luat mult prea devreme la el ! Cântă printre îngeri ,așa minunat cum ne-ai încântat și pe noi ! Odihnește-te în pace , prieten drag ! Noi îți vom simți mereu lipsa ”, este unul dintre mesajele postate pe Facebook.
 
„Prietenul nostru Florin Decuseară s-a stins din viață, imi pare atât de rău prieten drag, prea devreme ai plecat la ceruri!”.
 
„ Cu inimile îndurerate, echipa de productie video Digital Passion deplânge moartea prietenului nostru drag, solistul de muzică ușoară, Florin Decuseară într-un tragic accident, la vârsta de 46 de ani. Florin nu a fost doar un talentat artist, solist de muzică ușoară românească și internațională, ci și un prieten apropiat al echipei noastre. În ultimii 15 ani am avut privilegiul de a colabora îndeaproape cu el, realizând nenumărate filmări în cadrul evenimentelor și turneelor sale, atât în țară, cât și în străinătate. Am împărtășit momente de neuitat și am fost martorii geniului său artistic.Florin ne-a inspirat prin pasiunea și dedicarea sa, lăsând o amprentă de neșters în inimile noastre și în inimile celor care i-au ascultat muzica. Pierderea sa este incomensurabilă, dar amintirea lui va rămâne vie prin munca și amintirile pe care le-am creat împreună”

Odihnește-te în pace, drag prieten. Vei fi mereu în amintirea noastră”, sunt câteva din mesajele postate.
 
 
 
Citește și
 
Cântărețul Florin Decuseară a căzut, luni seara, de la înălțime la CNE Cernavodă, județul Constanța. Medicii sunt rezervați (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii