Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii Primăria 23 August din județul Constanța, parte într-un dosar la CNSC în în cadrul programului național „Masă sănătoasă” (DOCUMENT)

ro

23 Oct, 2024 17:00 340 Marime text
 
 
 
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat o decizie la o contestație ca vizează o procedură proprie, organizată de Primăria 23 August în vederea atribuirii contractului având ca obiect: „Servicii de catering în vederea acordării unui suport alimentar  pentru preșcolarii și elevii din cadrul Școlii Gimnaziale „George Coșbuc” 23 August, în cadrul programului național „Masă sănătoasă”
  • Consiliul a admis în parte, contestația formulată de BIMCOM ARES SRL din Eforie Nord în contradictoriu cu Primăria 23 August și anulează raportul procedurii de atribuire și actele subsecvente în partea care privește oferta câștigătoare depusă de SYL. PROF. CONSULT.RO SRL
  • CNSC obligă autoritatea contractantă la reevaluarea ofertei depusă de compania declarată câștigătoare în termen de 10 zile de la comunicarea deciziei
 
 



Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr.2915/C1/3169 din 16.10.2024 la contestația nr. 301/13.09.2024, formulată de BIMCOM ARES SRL, cu sediul în localitatea Eforie Nord, B-dul Republicii, nr. 2, Camera nr. 1, județul Constanța, împotriva rezultatului nr. 13696/06.09.2024 emis de către Primăria 23 August, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii proprii, organizată în vederea atribuirii contractului având ca obiect: „Servicii de catering în vederea acordării unui suport alimentar – tip sandvici, inclusiv fruct - pentru preșcolarii și elevii din cadrul Școlii Gimnaziale „George Coșbuc” 23 August, jud. Constanța, în cadrul programului național „Masă sănătoasă”, - cod CPV: 55524000-9.

În cadrul contestației, SRL-ul din Eforie Nord a solicitat: anularea raportului procedurii de atribuire nr. 13696/06.09.2024, a proceselor-verbale de evaluare care au stat la baza întocmirii acestuia, precum și a adreselor de comunicare a rezultatului procedurii către ofertanți, întocmite cu privire la contestator și la toate actele subsecvente ce privesc oferta SYL. PROF.CONSULT.RO SRL; anularea actelor prin care a fost declarată admisibilă oferta SYL. PROF.CONSULT.RO SRL, desemnat câștigător - clasată pe locul I, și, pe cale de consecință, anularea rezultatului procedurii comunicat acestei societăți ofertante și a oricăror acte subsecvente acestora, în cazul în care s-au emis; reexaminarea ofertei depusă de contestator, respectiv remedierea raportului procedurii de atribuire cu privire la oferta acestuia și emiterea unui nou rezultat al procedurii de atribuire; reluarea procedurii de atribuire de la etapa reevaluării ofertelor; obligarea autorității contractante la plata cheltuielilor ocazionate de soluționarea contestației și accesul la dosarul integral al achiziției publice, studiul dosarului, eliberarea copiilor xerox de pe toate actele dosarului, și amânarea pronunțării deciziei la o dată ulterioară accesului său la dosarul achiziției și depunerii concluziilor scrise.
În baza documentelor depuse de părți, Consiliul a admis în parte, contestația formulată de BIMCOM ARES SRL în contradictoriu cu autoritatea contractantă Primăria 23 August, în ceea ce privește timpul de livrare din oferta SYL. PROF. CONSULT.RO SRL iar, pe cale de consecință, anulează raportul procedurii de atribuire și actele subsecvente în partea care privește oferta SYL. PROF. CONSULT.RO SRL și obligă autoritatea contractantă la reevaluarea ofertei depusă de SYL. PROF. CONSULT.RO SRL, în sensul justificării de către acesta a timpului de livrare ofertat, reevaluare ce se va desfășura cu respectarea prevederilor documentației de atribuire, a legislației incidente și a motivării aferentă prezentei, în termen de 10 zile de la comunicare.

CNSC a respins în rest, ca nefondată, contestația formulată de BIMCOM ARES SRL, precum și solicitarea contestatorului privind acordarea de cheltuieli de soluționare.

Decizia este obligatorie și împotriva acesteia se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare.


 
Despre BIMCOM ARES SRL

Compania cu sediul în Eforie Nord, funcționează din 2009 și se ocupă cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun.
Maria-Georgeta și Ion Buhulea sunt asociații și administratorii companiei care în ultimul an fiscal au raportat o cifră de afaceri de 5.9 milioane de lei și un profit de 2.5 milioane lei.

Soții Buhulea figurează și în Coralis Very Clean SRL iar Ion Buhulea și în Dinamic Trade Impex SRL.

BIMCOM ARES SRL mai are un contract din achiziții directe încheiat în 2023 cu Grădinița Rița Gărgărița d in Agigea tot pe servicii de catering.
 
 
Despre SYL.PROF.CONSULT.RO SRL
 
Firma a fost înființată în 2018, are sediul social în comuna 23 August, județul Constanța și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5610 - Restaurante.

Cifra de afaceri în 2023 a fost de 1,036,865 lei, cu un profit de 982 lei la un număr de 5 angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 9.95%.

Unic asociat și administrator este Stela Poinaru.

Firma nu mai figurează cu alte contracte din achiziții publice.
 
 
Decizia CNSC poate fi consultată integral în secțiunea „documente".


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Documentarea materialului are la bază informații www.termene.ro.

 
Citește și:

Verdict al magistraților de la Tribunalul București în dosarul terenurilor din comuna 23 August, județul Constanța scoase la licitație în vara acestui an!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii