Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de presă la Prefectura Constanța privind situația hidrologică a Dunării și bilanțul sezonului estival 2024

ro

24 Sep, 2024 19:06 403 Marime text

 
  • Mâine, 25 septembrie 2024, la ora 12.30, vor avea loc declarațiile de presă în sala „Remus Opreanu” a Palatului Administrativ, în urma desfășurării a două ședințe ale structurilor prezidate de Instituția Prefectului.

Mâine, 25 septembrie 2024, la ora 12.30, vor avea loc declarațiile de presă în sala „Remus Opreanu” a Palatului Administrativ, în urma desfășurării a două ședințe ale structurilor prezidate de Instituția Prefectului, conform Prefecturii Județului Constanța.
  • Ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, în cadrul căreia va fi analizată situația hidrologică a Dunării, în contextul hidrometeorologic existent în amonte de țara noastră, pe sectorul mijlociu al bazinului hidrografic al Dunării, unde precipitațiile abundente au produs debite foarte mari și vor fi adoptate măsurile necesare pregătirii, prevenirii și asigurării capacității de răspuns la riscurile generate de creșterea nivelului Dunării, la nivelul județului Constanța.
  • Ședința Colegiului Prefectural, în cadrul căreia va fi prezentat bilanțul activităților desfășurate de instituțiile cu atribuții in domeniu, în sezonul estival 2024.

La declarații vor participa, alături de Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa, Inspectorul Șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea”, colonel dr. ing. Cristian Amarandei, și directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Constanța, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral, Titel Gagiu.



Citește și:
Prefectura Constanța: Prima ședință de lucru pentru siguranța școlară în Constanța. Măsuri pentru prevenirea violenței în unitățile de învățământ (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii