Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații după Ședința de Plen Deputatul Florin Roman spune că a fost lovit cu genunchiul în nas

ro

21 May, 2024 12:23 448 Marime text
Sursa foto: Facebook Florin Roman

Parlamentarul Florin Roman a scris o postare pe pagina sa de socializare, în care declară cum a fost agresat astăzi în timpul Ședinței de Plen din Camera Deputaților. Acuzațiile sale se îndreaptă către Dan Vîlceanu:

Astăzi am trăit un moment prin care nu credeam ca voi trece vreodată într-o lume civilizată.

I-am reproșat deputatului neafiliat, Dan Vilceanu, încălcarea regulamentului prin prezenta lui în băncile grupului PNL. Problema dumnealui la parlament era să afle câți primari au plecat la Călărași. A urmat o altercație verbală, după care, am fost bruscat fizic spre ieșirea din plen.

În afara sălii de plen am fost agresat fizic, din nou, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicat în zona nasului.

Am evitat orice ripostă, pentru ca respect mandatul de parlamentar. În schimb, în baza imaginilor de pe camerele de luat vederi, voi depune solicitare de sancționare a deputatului neafiliat, prieten al ADU, pentru lovire! Totodată voi depune plângere penală împotriva deputatului huligan!
”, a scris Roman

Citește și:
După bătaia din Parlamentul României Reacția lui Nicolae Ciucă - „Avem datoria morală de a da un exemplu de comportament decent și civilizat”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cristea eugen 21 May, 2024 12:49 CREDEAM CA ION LUCA CARAGIALE ESTE DRAMATURGIE ISTORICA DAR REALITATEA PROBEAZA CA ESTE AICI PREZENTA SI REALA