Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 01 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Bogdan Huțucă În perioada următoare, vor începe lucrările de construcție a noului stadion Farul din Constanța

ro

01 Oct, 2024 14:10 216 Marime text





Deputatul PNL de Constanța, Bogdan Huțucă precizează că noul stadion Farul ce va fi realizat la Constanța a trecut de toate etapele birocratice necesare. 

Deputatul menționează că în perioada următoare, vor începe lucrările de construcție a noului complex sportiv, care va oferi o infrastructură modernă și performantă pentru toți iubitorii sportului.

„Marcăm o nouă investiție de importanță majoră pentru municipiul și județul Constanța. Noul stadion Farul a trecut de toate etapele birocratice necesare. A fost semnat și ultimul document,  contractul de execuție a lucrărilor. În perioada următoare, vor începe lucrările de construcție a noului complex sportiv, care va oferi o infrastructură modernă și performantă pentru toți iubitorii sportului.
 
Felicitări primarului municipiului Constanța, domnului Vergil Chițac, și echipei sale din Primărie, care au pregătit toate documentele necesare și au muncit intens pentru acest proiect important pentru constănțeni.

Mulțumim, de asemenea, domnului ministru al Dezvoltării, Adrian Ioan Veştea, precum și echipei guvernamentale, pentru sprijinul constant acordat în realizarea acestui obiectiv“ - a precizat deputatul PNL, Bogdan Huțucă, președinte PNL Constanța. 

Citește și: 

Daniel Moraru, președintele UNPR – RSE - „Voi cumpăra 10% din clubul Farul Constanța pentru faptul că orașul merită o șansă“ (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii