Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperire a Poliției pe strada Gavrilov Corneliu din Tulcea!

ro

11 Jul, 2024 10:58 392 Marime text

Un șofer băut a fost depistat pe strada Gavrilov Corneliu din municipiul Tulcea, ieri, 10 iulie 2024. 

În jurul orei 16:00, în cursul aceleiași zile, asupra bărbatului s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea urmând ca în cursul zilei de azi, 11 iulie 2024, să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți pentru a dispune soluția propusă.- transmit reprezentanții IPJ Tulcea.


Oficial de la IPJ Tulcea 

La data de 10 iulie 2024, în jurul orei 01:23, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat în trafic, pe strada Gavrilov Corneliu din municipiul Tulcea, un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 25 de ani, iar în urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.  

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În jurul orei 16:00, în cursul aceleiași zile, asupra bărbatului s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea urmând ca în cursul zilei de azi, 11 iulie 2024, să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți pentru a dispune soluția propusă.



Citește și:

Karate CernavodăTragica moarte a soților Gheorghe și Elena Bulilete, antrenori. Povestea lor de viață e impresionantă. „Odihnă veșnică!“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii