Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 28 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deținuții din Penitenciarul Constanța-Poarta Albă au participat la o slujbă arhierească deosebită la Biserica Greacă din Constanța

ro

28 Aug, 2024 08:01 250 Marime text
Sursa foto: Facebook/Penitenciarul Poarta AlbăLa data de 27 august 2024, deținuții din Penitenciarul Constanța-Poarta Albă au avut ocazia de a participa la o slujbă arhierească deosebită, organizată la Biserica Greacă din Constanța, cu prilejul hramului Sfântului Mare Mucenic Fanurie. 

Potrivit reprezentanților Penitenciarului Poarta Albă, această acțiune face parte din programul nostru de reintegrare socială, oferindu-le celor privați de libertate un prilej unic de reflecție, reculegere și apropiere de valorile morale și spirituale.

În plus, a fost semnat un protocol de colaborare cu Biserica Greacă din Constanța, având ca obiectiv sprijinirea activităților filantropice și spirituale destinate deținuților.

„Înalt Prea Sfințitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a subliniat importanța acordării unei a doua șanse și rolul crucial al credinței în procesul de reintegrare socială. Acest eveniment este doar un pas în direcția promovării valorilor morale și sprijinirii reintegrării sociale a celor care își doresc să își reconstruiască viața“ - au mai precizat reprezentanții Penitenciarului Poarta Albă. 

Citește și: 

Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța sprijină reintegrarea în societate a deținuților de la Penitenciarul Poarta Albă (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii