Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGAS Constanța caută o firmă care va repara și renova sediile direcției (DOCUMENT)

ro

03 Jun, 2024 17:00 491 Marime text
  • Contractul „Servicii pentru mentenanță bazată pe tarif pe oră pentru sediile aparținând DGAS Constanța“, scos la licitație, are o valoare de 196.940 lei.
  • Ofertele vor fi transmise până în data de 05.06.2024, orele 13:00, în plic închis la sediul DGAS Constanța din strada Unirii nr. 104, biroul 1.
  • Ofertanții vor prezenta certificate constatatoare din care să rezulte ca obiectul de activitate al acestora corespunde obiectului contractului și sunt autorizați în acest sens.
 
Direcția Generală Asistență Socială Constanța anunță organizarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Servicii pentru mentenanță bazată pe tarif pe oră pentru sediile aparținând direcției“, în valoare de 196.940 lei.
 
Serviciile pentru mentenanță bazată pe tarif pe oră reprezintă ansamblul de lucrări de reparații curente, generale și de renovare, care se pot executa fără autorizație de construire, la imobilele deținute și administrate de DGAS Constanța.
 
Valoarea estimată până la 31.12.2024 este de 127.280 lei fără TVA. Contractul poate fi prelungit pe o perioadă de 4 luni (ianuarie - aprilie 2025), în limita fondurilor bugetare disponibile, valoarea estimată a eventualei prelungiri fiind de 69.660 lei fără TVA.
 
Ofertele vor fi transmise până în data de 05.06.2024, orele 13:00, în plic închis la sediul DGAS Constanța din strada Unirii nr. 104, biroul 1.
 
Obiectul contractului îl reprezintă achiziția servicii pentru mentenanță bazată pe tarif pe oră pentru sediile aparținând Direcției Generale de Asistență Socială Constanța. Contractul se va încheia după data atribuirii și va fi valabil până la 31.12.2024, existând posibilitatea prelungirii pe o perioadă de 4 luni (ianuarie - aprilie 2025), în limita disponibilității fondurilor bugetare.
 
Oferta financiară în funcție de care se vor evalua propunerile va fi cea întocmită pentru necesarul până la 31.12.2024; oferta se va prezenta conform capitolului din caietul de sarcini; valoarea totală va fi exprimată în lei, cu TVA menționată distinct și se va întocmi dupa modelul centralizatoarelor atașate.
 
Prețul ofertat în necesarul pe primele 4 luni din anul 2025 ( Ianuarie - Aprilie 2025), nu trebuie să fie diferit de prețul din necesarul până la data de 31.12.2024. Ofertantul va respecta toate reglementarile referitoare la protecția muncii, PSI și protecția mediului și este răspunzator de exactitatea și legalitatea datelor înscrise în situațiile de plată și în facturi, obligându-se să restituie sumele încasate necuvenit. Se va constitui garanție de buna execuție, în cuantum de 5% din valoareă totala a contractului, fără TVA.
 
Ofertele se vor evalua în funcție de valoarea ofertată pentru necesarul până la 31.12.2024 (valoarea propunerii financiare va fi cea calculată pentru necesarul până la 31.12.2024). Prețul ofertat în necesarul pe primele 4 luni din anul 2025 ( Ianuarie - Aprilie 2024 ), nu trebuie să fie diferit de prețul din necesarul până la data de 31.12.2024.
 
Ofertanții vor prezenta certificate constatatoare din care să rezulte ca obiectul de activitate al acestora corespunde obiectului contractului și sunt autorizați în acest sens, în conditiile legii; vor face totodată dovada neîncadrării în cazurile de excludere prevăzute la articolele 164, 167, 59 și 60 din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice. Criteriul de adjudecare îl reprezintă "prețul cel mai scăzut" pentru ofertele corespunzătoare necesității autorității contractante.
 
 
Iată sediile DGAS Constanța în care vor fi prestate serviciile de mentenanță
 
 

Lista sediilor Direcției Generale de Asistență Socială Constanța în care se vor presta servicii de mentenanță sunt:
 
- Sediul Direcției Generale de Asistență Socială, strada Unirli nr. 104;
- Căminul pentru persoane vârstnice, strada Unirii nr. 104;
- Sediul Serviciul protecția copilului și promovarea drepturilor copilului/Serviciul autoritatea tutelară/Compartiment asistență medicală comunitară, strada Mălinului nr. 4;
- Sediul Serviciul sprijin comunitar ș1 evenimente sociale, stada. Duiliu Zamflrescu nr.4;
- Centrul de zi pentru integrare/reintegrare Socialș;
- Campusul social „Henri Coandă", aleea Umanitatii nr. 15;
- Cantina de ajutor social Constanța, strada Căpitan Romulus Petre nr. 22;
- Clubul pentru pensionari, strada Zorelelor nr. 71;
- Clubul pentru pensionari, strada Mangaliei  nr. 86A.
 
Serviciile de mentenanță reprezintă ansamblul de operații de întreținere și reparare care se executa în scopul menținerii stării tehnice a clădirii și a instalațiilor aferente acesteia (instalații electrice, instalații de încăIzire și rețea termică, instalații sanitare de apă rece și apă caldă menajeră, instalații de canalizare și colectare ape pluviale, instalații de stins incendiu, etc.) prin constatari, verificări și remedieri/înlocuiri tehnice în urma notelor de comandă întocmite de beneficiar, respectiv ansamblul de operații care se efectuează pentru întreținerea instalațiilor fără  scoaterea lor din funcțiune, în vederea asigurării bunei funcționări, sub toate aspectele ce țin de partea de construcție și de instalații aferente.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de participare  publicat de DGAS pe SEAP.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
DGAS Constanța: Iată ce firmă se va ocupa de automatele de cafea din pavilioanele și cluburile pentru pensionari
 
Direcția Generală de Asistență Socială Constanța poate administra un imobil din municipiu. Acolo va funcționa un centru de activități sportive și culturale destinat copiilor din medii defavorizate (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii