Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:56 21 11 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DGAS Constanța cumpără produse alimentare de origine animală, în valoare de peste 1,3 milioane de lei (DOCUMENT)

ro

16 Jun, 2024 10:46 683 Marime text
  • Contractul „Achiziția de produse alimentare de origine animală, defalcate pe loturi“ în valoare estimată de 1.312.660 lei este scos la licitație de Direcția Generală Asistență Socială Constanța.
  • Ofertele de participare pot fi depuse până pe data de 11.07.2024, ora 15:00, urmând dă fie deschise în aceeași zi și la aceeași oră în SEAP.
  • Autoritatea contractantă va atribui un acord cadru cu o durata de 24 luni de la data semnării.

Direcția Generală Asistență Socială Constanța anunță organizarea și desfășurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului privind achiziția de produse alimentare.

Este vorba despre contractul „Achiziția de produse alimentare de origine animală, defalcate pe loturi: lotul 1 - carne de vită, lotul 2 - carne de pui și lotul 3 - conserve din carne“ în valoare estimată de 1.312.660 lei.

Ofertele de participare pot fi depuse până pe data de 11.07.2024, ora 15:00, urmând dă fie deschise în aceeași zi și la aceeași oră în SEAP. Autoritatea contractantă DGAS Constanța va încheia acordul cadru pentru furnizarea de “Produse alimentare de origine animală : carne de vită, carne de pui si conserve din carne defalcate pe loturi“ pentru o perioada de 24 de luni, cu maxim 2 operatori economici.

Contractele ce urmează a fi atribuite au ca obiect furnizare carne si produse/preparate din carne, defalcate pe loturi prin care se vor asigura materii prime pentru prepararea hranei precum si produse alimentare finite in vederea asigurarii necesarului pentru beneficiarii serviciilor sociale aflate in subordinea autoritatii contractante, respectiv: Lot 1 - Carne de vita;  Lot 2- Carne de pui; Lot 3 - Conserve din carne

Autoritatea contractantă va atribui un acord cadru cu o durata de 24 luni de la data semnării. Numărul de zile până la care se pot solicita clarificari înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor: 15 zile înainte de data limita de depunere a ofertelor. Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și concret tuturor solicitarilor de clarificare pana în a 10-a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor.
 

Responsabili de atribuirea procedurii publice

 

Persoanele din cadrul autorității contractante cu funcții de decizie sunt: Poptile Monica director general, Vasiliu Alina -director adjunct, Ghițulescu Anca - director executiv, Bărbatu Andrada - director executiv, Clipota Nicoleta Cristina - director, Mădularu Anca - șef serviciu, Constantin nica - șef serviciu, Vilcu Oana Cristina - șsef serviciu, Lazăr Cătălin Sebastian - șef serviciu, Cociu Corina - șef serviciu, Ou Daniela - șef centru, Ghiorghiță Petruța - consilier achiziții, Voicu Iulian - consilier achiziții, Tuzluchi Roxana - consilier achiziții, Dobrin Marius Dumitru - consilier achiziții, Florea Georgiana - inspector.
 

Condiții pentru ofertanți

 
Ofertanții trebuie să dacă dovada cifrei de afaceri medie anuală, aferenta ultimilor trei ani, care trebuie să fie  cel puțin egală cu: pentru lotul 1 - 137.332 lei; pentru lotul 2 - 427.000 lei și pentru lotul 3 - 96.861,6 lei.

De asemenea, ofertantul va face dovada furnizării de produse similare în ultimii 3 ani (raportați la data limită de depunere a ofertei stabilită inițial prin anunțul de participare), indicând valorile și datele beneficiarilor publici sau privați, la nivelul a cel puțin unui contract sau mai multe, în valoare cumulată (dacă sunt mai multe) (fără TVA) minima de: pentru lotul 1 - 137.332  lei; pentru lotul 2 - 427.000 lei și pentru lotul 3 – 96.861,6  lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de  participare la licitație,  publicat în SEAP.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Licitații Constanța: DGAS investește în servicii de dezinsecție, deratizare și dezinfecție (DOCUMENT)

DGAS Constanța caută o firmă care va repara și renova sediile direcției (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii