Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:15 03 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi bărbați, condamnați la închisoare pentru trafic de droguri și proxenetism, aduși în România. Anunțul Ministrului Justiției

ro

03 Aug, 2024 19:59 194 Marime text
Sursa foto: PixabayDoi fugari condamnați la închisoare pentru trafic de droguri și proxenetism au fost aduși în țară pentru a-și ispăși pedepsele. Anunțul a fost făcut de ministrul Justiției, Alina Gorghiu. 

„Trafic de droguri și proxenetism. Acestea sunt infracțiunile pentru care au fost condamnați doi dintre fugarii aduși aseară în țară.
Zvîncă Ștefan Constantin, adus din Belgia, condamnat la 3 ani și 10 luni de închisoare, pentru trafic de droguri. El făcea parte dintr-un grup infracțional organizat și se ocupa de grădinărit. Mai exact, de cultivarea plantelor de cannabis chiar în grădina sa.
Dâmbu Viorel, adus din Italia, condamnat la 5 ani, 4 luni și 20 de zile de închisoare, pentru proxenetism. El a obţinut în mod repetat sume de bani de la două femei care s-au prostituat în statele Uniunii Europene în beneficiul său.
Cei doi sunt încă un exemplu al falsei credințe că se poate scăpa de justiția din România“ - a mai precizta Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: 

„Aproximativ 15.000 de dosare privind infracţiuni sexuale sunt în lucru la parchete”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii