Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevi ai Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța, la activitatea de promovare a Armatei Române în Călărași (FOTO)

ro

22 Oct, 2024 20:55 361 Marime text
Elevii Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța, respectiv elev Fruntaș Ferbinteanu și elev Fruntaș Toader, au participat la promovarea colegiului militar în școlile gimnaziale „Mihai Viteazu” și „Nicolae Titulescu” din municipiul Călărași, dorindu-și sa își împărtășească experientele cu elevii de clasa a 8-a.

Elevii, timizi la început, au ascultat atent și cu interes informațiile primite de la cele două cadre militare și de la elevii CNMAIC, mai târziu exprimandu-și curiozitatea și concluziile lor sincere legate de cariera militară.


„Mi-a făcut plăcere să le prezint elevilor de clasa a 8-a beneficiile pe care le oferă liceul militar și să le povestesc despre cum se desfășoară o zi din viața unui elev militar. Sper ca i-am ajutat să înțeleagă toate beneficiile aduse de alegerea unui liceu militar.” - elev fruntaș Ferbinteanu Andrei Robert. 


Sursa foto: Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța



Citește și:

Știri ConstanțaPasiune, perseverență și disciplină. Povestea fraților Șahin de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii