Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 11 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii din Tulcea, încurajați să se implice în activități de ecologizare

ro

11 Sep, 2024 14:25 156 Marime text
Ministrul Mircea Fechet, Sursa foto: Facebook/Mircea Fechet


Ministrul Mircea Fechet a participat ieri, 10 septembrie 2024, la lansarea proiectului finanțat de Administrația Fondului pentru Mediu, care pune accent pe educația ecologică a tinerilor din Delta Dunării.
 
Proiectul, realizat de Asociația Ivan Patzaichin Mila 23 în parteneriat cu mai multe instituții, își propune să implice aproximativ 175 de elevi din județul Tulcea în activități interactive de educație pentru protecția mediului.

Acest proiect aduce un plus pentru copiii din aceste comunități, care vor participa la activități de educație ecologică și vor înțelege mai bine particularitățile zonei în care s-au născut și frumusețea Deltei.

Prin Administrația Fondului pentru Mediu, finanțăm astfel de proiecte prin care încurajăm elevii să prețuiască natura și să trăiască în comuniune cu aceasta, precizează Mircea Fechet.


Proiectul va realiza un ghid de educație extracurriculară pentru mediu și șase monografii cu specific ecologic, create împreună cu copiii din comunitățile locale.
 

Este un pas esențial pentru a încuraja tinerii să înțeleagă și să protejeze mediul înconjurător, contribuind la conservarea unică a Deltei Dunării, a încheiat sursa citată.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii