Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emoție și aplauze la Cumpăna, județul Constanța. Copiii au adus magia muzicii pe scenă (FOTO)

ro

21 Jul, 2024 21:46 169 Marime text


Săptămâna s-a încheiat cum nu se putea mai frumos în comuna Cumpăna, unde a avut loc Spectacolul Vacanței „Bucuria Muzicii”. Evenimentul organizat de White Music School, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cumpăna, a încununat eforturile copiilor la final de an școlar muzical.

Acest eveniment a marcat o premieră și a adus împreună comunitatea pentru a susține micii cântăreți care au evoluat exemplar pe scena Casei de Cultură din comună, unde și-au demonstrat talentul și pasiunea pentru muzică.

Elevii școlii de canto: Roșu Miruna Ana-Maria, Roșu Amalia Nicoleta, Pricop Carina Ioana, Mihail Eva Anna, Mihail Emma Maria, Coman Sebastian Andrei, Lupu Răzvan, Nicolae Francesca, Dinu Antonia, Costandache Alexandra, Anton Iuliana, Gulimănescu lulian, Năstase Victor, Nistoroiu Monica Elena, Gheorghian Andreea Ștefania și Codin Robi, sub îndrumarea domnișoarei profesor Denisa Bordea, au încântat publicul cu o serie de reprezentații muzicale deosebite și momente speciale.

Programul artistic a inclus interpretări diverse, menite să evidențieze talentul și pasiunea tinerilor muzicieni. În încheierea spectacolului Ansamblul Folcloric “Boboceii Cumpenei”, condus de maestrul coregraf Constantin Olteanu a oferit un moment special.

Toți participanții au fost răsplătiți cu ropote de aplauze și diplome de excelență.

Mulțumim domnului Bruce Mavrodin, domnișoarei Denisa Bordea, și în special doamnei primar Mariana Gâju, prezentă la eveniment, cât și părinților, pentru reușita evenimentului. Mulțumim de asemenea tuturor locuitorilor comunei Cumpăna și prietenilor de pretutindeni care îndrăgesc muzica, pentru participarea la spectacol și susținerea tinerilor artiști locali. Ne bucurăm că am putut sărbători împreună începutul unei noi etape educaționale și culturale în comunitatea noastră și așteptăm cu nerăbdare evenimentele viitoare!

Felicitări artiștilor și tuturor celor implicați în pregătirea acestora!

Mult succes în anul școlar următor!- au transmis reprezentanții Primăriei Cumpăna. 


foto: Facebook/ Cumpăna News 

Citește și:

Cumpăna, județul ConstanțaTabăra de zi "Kids Camp Cumpăna" 2024. Final festiv și concert de excepție (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii