Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpăna, județul Constanța Tabăra de zi "Kids Camp Cumpăna" 2024. Final festiv și concert de excepție (FOTO)

ro

21 Jul, 2024 18:15 188 Marime text

Tabăra de zi "Kids Camp Cumpăna" 2024 a ajuns la final. Într-o atmosferă de sărbătoare, s-a marcat finalul unei săptămâni pline de activități educative și recreative. Ultima zi a taberei a fost celebrată cu un concert special în care copiii și participanții au interpretat cântece creștine și au recitat versetele biblice învățate pe parcursul taberei.

Evenimentul festiv de încheiere a reunit aproximativ 120 de copii, 40 de părinți, 33 de voluntari și membrii Bisericii Betania Cumpăna, alături de care s-a aflat și primarul comunei Cumpăna,  Mariana Gâju. În cuvântul său, doamna primar a transmis aprecieri sincere atât organizatorilor, cât și copiilor pentru entuziasmul și implicarea lor.

Fiecare participant a primit la finalul evenimentului un cadou, o diplomă și o medalie de participare, ca recunoaștere a efortului și dedicării lor, amintire a acestor zile minunate.

"Kids Camp Cumpăna" este un eveniment în aer liber, desfășurat în perioada 16-20 iulie, organizat de Biserica Betania Cumpăna în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Comunei Cumpăna. Tabăra a oferit copiilor și preadolescenților oportunitatea de a-și consolida și perfecționa abilitățile sportive, muzicale și de comunicare prin activități specifice, contribuind totodată la dezvoltarea caracterului conform principiilor moral-creștine. Zilnic, peste 100 de copii au participat activ la diversele activități propuse de cei 33 de voluntari dedicați, implicați și devotați, care au asigurat buna desfășurare a taberei.

Mulțumim tuturor participanților, voluntarilor și partenerilor noștri pentru succesul acestui eveniment și așteptăm cu nerăbdare următoarea ediție a "Kids Camp Cumpăna".- au transmis reprezentanții Primăriei Cumpăna. 



foto: facebook/ Cumpăna News 

Citește și:

Cumpăna, județul ConstanțaTabăra de zi "Kids Camp Cumpăna" oferă activități în aer liber pentru copii și preadolescenți (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii