Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 31 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fenomene meteorologice periculoase la Constanța. Salvatorii sunt și rămân în continuare la datorie

ro

31 Aug, 2024 15:40 217 Marime text
 Inundații Tuzla, foto: ZIUA de Constanța
De seara trecută și până în prezent, pompierii din Constanța au intervenit pentru înlăturarea efectelor negative produse de fenomenele meteorologice periculoase, ce au loc la 207 misiuni. 
 
Este vorba despre 61 de persoane salvate, evacuate din calea apelor, care au fost aduse în zone de siguranță, și 177 de misiuni de evacuare a apei strânse în urma inundațiilor.
 
Aici este vorba despre imobile, beciuri, subsoluri, gospodării, magazine, hoteluri, autoturisme, surprinse de viitură, copaci căzuți și altele.

Vă reamintim că peste 300 de pompieri sunt la datorie, in teren cu aproximativ 24 de mijloace pentru înlăturarea efectelor negative, iar până la această oră au fost înregistrate peste 800 de apeluri la 112 cu privire la diverse situații de urgență.
 
Din fericire, în urma fenomenelor meteorologice extreme produse în cursul nopții, dar și în această dimineață, nu au fost înregistrate victime; situația este una în dimamică.- au transmis reprezentanții ISU Dobrogea. 
 


Sprijin de la ISU Ialomița și de la ISU Călărași
 

Salvatorii sunt în continuare la datorie și rămân la datorie până la înlăturarea tutoror acestor situații.

În ceea ce privește motopompele, vor primi sprijin de la ISU Ialomița și de la ISU Călărași, motopompe cu care colegii mei vor acționa în mai multe zone din județ.- a mai transmis sursa citată. 




Citește și:

Știri Constanța aziNici stațiunea Venus nu a scăpat de furia naturii. Vacanță cu peripeții pentru un turist din Alba (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii