Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:23 04 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Alboram SRL, controlată de Construcții Hidrotehnice SA, al cărei nume se leagă de cel al președintelui CJC, Mihai Lupu, și-a schimbat sediul social

ro

04 Aug, 2024 13:45 233 Marime text
Mihai Lupu, președintele în funcție al Consiliului Județean Constanța
  • Alboram SRL are acum sediul social la Cabinet de avocat Radu Jugănaru, în Constanța, pe strada Traian, pe o durată determinată de un an, respectiv de la data de 15 marie 2024 până la data de 28 februarie 2024
Alboram SRL, companie controlată de Construcții Hidrotehnice SA, în acționariatul căreia se regăsește și președintele în funcție al Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, are un nou sediu social.
 
Decizia schimbării sediului social al Alboram SRL a fost luată de asociatul unic Construcții Hidrotehnice SA la finele lunii aprilie 2024, fiind publicată în Monitorul Oficial al României Nr. 3654 din 30 iulie 2024.
 
Conform sursei citate, Alboram SRL are acum sediul social la Cabinet de avocat Radu Jugănaru, în Constanța, pe strada Traian, pe o durată determinată de un an, respectiv de la data de 15 marie 2024 până la data de 28 februarie 2024.
 
Prin aceeași decizie au fost actualizate datele administratorilor Alboram SRL, respectiv, Elena Grabovschi, Costel Moga și Alexandru Fetcu, ultimul fiind totodată împuternicit să îndeplinească formalitățile necesare pentru înregistrarea și publicarea deciziei.
 
Amintim, Alboram SRL este vizată de un dosar de insolvență, Tribunalul Constanța hotărând prin Decizia 692/2024 din 11 iunie 2024 intrarea în insolvență a societății, la creditorului UAT Lumina, în dosarul 736/118/2024, administrator judiciar fiind desemnat Business Support Solutions IPURL.
 
Detalii despre acest dosar pot fi consultate în articolele
Primăria Lumina a băgat în insolvență Alboram SRL! Firmă este controlată de Constructii Hidrotehnice SA, unde acționar este Mihai Lupu, președintele în funcție al CJ Constanța!
și
AGA aprobă situaţiile financiare pentru anul fiscal 2023 Momentul adevărului pentru cel mai important business al președintelui în funcție al Consiliului Județean Constanța!
 
Următorul termen în dosarul de isolvență a fost stabilit la data de 24 septembrie 2024, de la ora 8.30.
 
Despre Alboram SRL
 
Potrivit termene.ro, platofmră consultată pe 4 august 2024, Alboram SRL a fost înființată în 2010, acum are sediul social la Cabinet de avocat Radu Jugănaru (vezi mai sus), în Constanța, pe strada Traian și se ocupă în principal de fabricarea altor produse din material plastic.
 
Firma are un punct de lucru în Ovidiu, pe Șoseaua Tulcei.
 
Părțile sociale sunt deținute integral de Construcții Hidrotehnice SA din Iași.
 
Administrator judiciar provizoriu este Business Support Solutions IPURL, iar administratori sunt Alexandru Fetcu, Elena Grabovschi și Costel Moga.
 
Construcții Hidrotehnice SA deține părți sociale și în International Petroleum Services SRL și CH2 Proiect SRL, ambele din Iași.
 
Alexandru Fetcu figurează ca administrator al Construcții Hidrotehnice SA și International Petroleum Services SRL.
 
În 2023, Alboram SRL a declarat 0 angajați, pierderi 3.600 de lei și cifra de afaceri 0.
 
Despre Construcții Hidrotehnice SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 4 august 2024, Construcții Hidrotehnice SA a fost înființată în 1991, are sediul social în Iași, pe strada Toma Cozma și se ocupă în principal de construcții hidrotehnice.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în Iași, dar și în alte județe din țară.
 
Acționar majoritar, cu 42,4482%, figurează Mihai Lupu, președintele în exercițiu al Consiliului Județean Constanța.
 
Restul acțiunilor se află în portofoliul Hades Petrol LVD SRL din Buzău (11,507% - deținută și administrată de Silviu Viorel Holban – administrator al Construcții Hidrotehnice SA), dar și la o Listă de acționari persoane fizice (40,90%) și Listă de acționari persoane juridice (5,15%).
 
Administratorii Construcții Hidrotehnice SA figurează Ioan Careja, Alexandru Fetcu (de la Alboram SRL) și Silviu Viorel Holban (de la Hades Petrol LVD SRL).
 
Mihai Lupu figurează ca reprezentant persoană juridică în Drumuri Județene Constanța SA, compania Consilului Județean Constanța.
 
Hades Petrol LDV SRL deține părți sociale și în Hades Energy GT SRL, Ioan Careja figurează și în Glissando SRL, iar Silviu Viorel Holban deține părți sociale în Hades Petrol LVD SRL, Hades Energy GT SRL și deține și un PFA.
 
Conform termene.ro, Construcții Hidrotehnice SA figurează cu 12 achiziții directe (Comuna Tataruși, Județul Neamț, Comuna Motca printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Construcții Hidrotehnice SA a declarat 105 angajați, profit peste 660.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 30,37 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Lumina a băgat în insolvență Alboram SRL! Firmă este controlată de Constructii Hidrotehnice SA, unde acționar este Mihai Lupu, președintele în funcție al CJ Constanța!


AGA aprobă situaţiile financiare pentru anul fiscal 2023 Momentul adevărului pentru cel mai important business al președintelui în funcție al Consiliului Județean Constanța!
 
 
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii