Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Light System SRL convoacă Adunarea Generală a Asociaților. Un singur punct pe ordinea de zi

ro

14 May, 2024 10:37 421 Marime text
Sursa foto: Pexels

Alin – Gabriel Ulrich, administratorul unic al Light System SRL, convoacă Adunarea Generală a Asociaților societății pentru data de 20 mai 2024, ora 12:00, la sediul firmei.
 
Pe ordinea de zi se află un singur punct, anume aprobarea bilanțului aferent exercițiului financiar 01.01.2023 – 31.12.2023, împreună cu contul de profit și pierdere, precum și raportul de gestiune.
 
În cazul în care nu se va întruni cvorumul necesar pentru ținerea adunării generale la data menționată mai sus, se reconvoacă adunarea la data de 21 mai 2024, la aceeași oră, la aceeași adresă și având aceeași ordine de zi. Pentru valabilitatea hotărârilor Adunării Generale a Asociaților este necesară, atât la prima convocare, cât și la convocările următoare, prezența asociaților care reprezintă 80% din capitalul social, iar hotărârile trebuie să fie adoptate de asociații care dețin 80% din capitalul social total.
 
Convocatorul societății a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 2201 din data de 7 mai 2024.
 
Despre Light System SRL
 
După cum arată termene.ro, Light System SRL are sediul în Mamaia, județul Constanța, a fost înființată în anul 2001 și obiectul de activitate este „baruri și alte activități de servire a băuturilor”.
 
Firma a raportat o pierdere de 510.567 de lei, în anul 2022.
 
Adrian Ionel Petrache și Radoway Limited (Cipru) sunt asociații firmei. Primul deține 72.125 de lei din capitalul social, iar al doilea, 375 de lei.
 
Conform RECOM, Adrian Ionel Petrache mai figurează în: Alfa Invest Grup SRL, D&D Global SRL, Domino 94 Impex SRL, Dorin Cocos Company SA (radiată), Mysu Export Hub SRL (radiată), Mysu Online Distribution SRL (radiată), Mysu Perfume SRL (radiată), Orion Group Oil SRL, Parcaj Subteran Bucur – Obor SRL (reorganizare – fuziune prin absorbție), Quantakinetic Multitasking Equipments SRL (radiată).
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Firme Constanța Heliofarm SA, convocată în adunare generală ordinară
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii