Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 13 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Modificări importante în cadrul Creative Eye SRL. Iată ce a decis asociatul unic

ro

13 Sep, 2024 18:41 161 Marime text

foto: freepick În data de 15 iulie 2024, asociatul unic al societății Creative Eye SRL, Ionuț Nedea, a decis inițierea unui proces de divizare parțială, în conformitate cu dispoziţiile art. 2501 lit. a) din Legea Societăţilor nr. 31/1990 ("Legea Societăţilor").

Astfel, se aprobă iniţierea procesului de divizare parţială a Societăţii în interesul asociaţilor, în conformitate cu dispoziţiile art. 2501 lit. a) din Legea Societăţilor, prin transmiterea cu titlu universal a unei părţi din patrimoniul Societăţii, care corespunde care corespunde Activităţii Transferate, către Apeirogon Asset Management.
 


Proiectul de divizare parţială, întocmit pe baza situaţiilor financiare ale societăţii la data de 31 decembrie 2023

Potrivit documentului, ca urmare a divizării parţiale, asociatului unic al societăţii îi vor fi alocate părţi sociale în capitalul social al Apeirogon Asset Management. Proiectul de divizare parţială va fi întocmit pe baza situaţiilor financiare ale Societăţii la data de 31 decembrie 2023, şi situaţiilor financiare ale Apeirogon Asset Management la data de 31 Decembrie 2023, care sunt datele de referinţă ale divizării parţiale.Având în vedere valoarea negativă a activului net al Apeirogon Asset Management la data de referinţă, se aprobă să fie luată în considerare valoarea nominală a unei părţi sociale a Apeirogon Asset Management ca valoare contabilă pe parte socială, în scopul calculării raportului de schimb al părţilor sociale.
 
Având în vedere că în urma procesului de divizare care va fi iniţiat potrivit prezentei decizii, societatea nu va înceta să existe (divizare parţială), se aprobă ca în scopul redactării proiectului de divizare, în conformitate cu Ordinul nr. 897/2015, societatea să transfere către Apeirogon Asset Management alte elemente de capital propriu în locul capitalului social, anume rezultatul curent al anului 2023 (care la data efectivă a divizării vor avea natura de rezultat reportat), se mai arată în datele oficiale.
 
Deasemenea, se realizează renunţarea la anumite formalităţi prevăzute de Legea Societăţilor. În conformitate cu prevederile art. 2432 alin. (5) din Legea Societăţilor, se decide să se renunţe la obligaţia administratorilor de a pregăti raportul scris prin care se explică proiectul de divizare şi se precizează fundamentul său juridic şi economic, prevăzut de art. 243 2 alin. (1) din Legea Societăţilor, precum şi la obligaţia comunicării de către administratorii societăţilor implicate a informaţiilor prevăzute de art. 243 2 alin. (4) din Legea Societăţilor.

Se decide și să se renunţe la obligaţia de a pregăti raportul scris de către experţi desemnaţi de judecătorul delegat de la Registrul Comerţului în vederea examinării proiectului de divizare, prevăzut de art. 243 3 alin. (1) din Legea Societăţilor. În conformitate cu prevederile art. 244 alin. (2) din Legea Societăţilor, se decide să renunţe la obligaţia de a pregăti situaţiile financiare prevăzute de art. 244 alin. (1)lit. d) din Legea Societăţilor.



Date despre publicarea proiectului de divizare parţială

Se aprobă publicarea proiectului de divizare parţială în mod integral prin intermediul paginii web a Societăţii, în conformitate cu dispoziţiile art. 242 alin. (21) din Legea Societăţilor nr. 31/1990.
 

S-a decis și împuternicirea administratorului

S-a aprobat și împuternicirea administratorului Societăţii,Nedea Ionuţ, cu posibilitatea de sub- delegare fără a fi necesară o aprobare prealabilă, în vederea elaborării şi semnării proiectului de divizare parţială aferent procesului de divizare ce face obiectul prezentei hotărâri, precum şi în vederea executării şi semnării oricăror alte documente (incluzând, fără a se limita la declaraţia privind modalitatea de publicare a proiectului de divizare parţială), plata oricăror taxe şi îndeplinirea oricăror alte formalităţi necesare pentru a aduce la îndeplinire şi a face opozabile terţilor dispoziţiile prezentei hotărâri.

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial, Partea a IV-a, nr. 4148 din 10 septembrie 2024.




Despre Apeirogon ASSET Management SRL

  
Înființată în anul 2007, firma are sediul social pe strada Căprioarei, Nr. 42 din Cheia, Județ Constanța și desfășoară activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client). Firma este deținută de Nedea Daniela-Andreea și Nedea Ionuț, fiecare cu câte 50% din capitalul social. De administarea societății se ocupă Nedea Ionuț.
 
Potrivit termene.ro, Nedea Daniela-Andreea mai este asociat în Easy TRIP SRL Constanța, Zest Food SRL Giurgiu. La rândul său, Nedea Ionuț mai este asociat unic și administrator în Creative Eye SRL Constanța, Easy Trip SRL Constanța, Hoteliera SRL București, Alvanda Europe SRL Bihor, Ami Com SRL Constanța și Exturipedia SRL Constanța.
 
În anul 2023, Apeirogon ASSET Management SRL, cu un singur salariat, a avut o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 29.946 lei.
 

Despre Creative Eye SRL

 
Înființată în anul 2003, firma are sediul social pe bulevardul Mamaia, Nr. 281C din Constanța și desfășoară activități ale tur-operatorilor. Nedea Ionuț este asociat unic și administrator al Creative Eye SRL.

În anul 2023, Creative Eye SRL a declarat o cifră de afaceri de 29.574.881 lei, 43 de salariați și un profit de 13.989.186 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 

 

Citește și:


Afaceri ConstanțaO parte din patrimoniul societăţii Creative Eye a fost transmis către Apeirogon ASSET Management SRL. Detalii din procesul de divizare parţială!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii