Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 14 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța SC Setcar SA. Aprobarea radierii punctului de lucru din judeţul Constanţa, pe ordinea de zi a AGEA

ro

14 Sep, 2024 16:27 151 Marime text
  • Firma SC Setcar SA are adresa sediului social în municipiul Brăila, iar obiectul principal de activitate este „Tratarea și eliminarea deșeurilor periculoase“.

Consiliul de Administraţie al Setcar SA, o societate pe acţiuni organizată conform legilor române, având sediul în municipiul Brăila, România, având în vedere art. 113 din Legea nr. 31/1990 privind societăţile, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, art. 15 din Actul constitutiv actualizat al societăţii, convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor pentru data de 11 octombrie 2024, ora 12.00, la sediul societăţii sau via teleconferinţă.


Convocatorul a fost publicat în Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 4.149, din data de 10 septembrie 2024.


Ordinea de zi este următoarea:


1. Aprobarea radierii punctului de lucru din municipiul Constanţa, Incinta Port Midia, judeţul Constanţa.


2. Aprobarea numirii ca auditor financiar a societăţii BDO Audit SRL, cu sediul în Bucureşti.


3. Aprobarea împuternicirii dlui Dragoman Dumitru Vladimir, cu posibilitate de substituire, să efectueze toate demersurile necesare în vederea înregistrării hotărârii AGEA în faţa autorităţilor competente.


În cazul în care Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor nu poate adopta hotărâri la data de 11.10.2024 din cauza lipsei cvorumului prevăzut de lege, se convoacă o nouă Adunare Generală Extraordinară pentru data de 12.10.2024, ora 12.00, la aceeaşi adresă, cu aceleaşi ordine de zi şi dată de referinţă.


Doar persoanele care sunt înregistrate ca acţionari ai Societăţii la sfârşitul zilei de 25.09.2024 (Data de Referinţă) în Registrul acţionarilor Societăţii au dreptul de a participa şi a vota în cadrul şedinţei AGEA. În eventualitatea unei a doua convocări a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor, Data de Referinţă rămâne aceeaşi.


Participarea la lucrările adunărilor se va face în nume propriu sau prin reprezentare, pe bază de procuri speciale încredinţate altui acţionar al Societăţii sau altei terţe persoane, acestea fiind depuse în original la sediul Societăţii, în termenul legal.


Acţionarii pot consulta la sediul Societăţii documentele supuse spre aprobare Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor Setcar SA.
 

Despre SC Setcar SA

Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 13 septembrie 2024, firma Setcar SA a fost înființată în anul 1995, adresa sediului social este în municipiul Brăila, iar obiectul principal de activitate este „Tratarea și eliminarea deșeurilor periculoase“.

Pachetul de acțiuni al SC Setcar SA este deținut de Directa Plus SPA (Italia) - cu 99,9527% și de Ursan P. Vily (cu 0.0473%).


Calitatea de administrator este deținută de Alessandro Biagetti, Dumitru Vladimir Dragoman și Giulio Giuseppe Cesareo.

În 2023, SC Setcar SA a avut o cifră de afaceri de 36.392.127 lei, o pierdere de 3.087.011 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 168.

Platforma termene.ro informează că SC Setcar SA are peste 400 de contracte câștigate - achiziții directe și 21 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 12 septembrie 2024).


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 

Citește și:

Firme Constanța
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Utilaj Greu SA, convocată. Pe ordinea de zi sunt cinci puncte


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii