Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:22 18 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Situația financiară a societății Eastship Projects & Logistics SRL, analizată de Adunarea Generală a Asociaților

ro

16 Sep, 2024 11:25 248 Marime text
foto: PexelsAdunarea Generală a Asociaților societății EASTSHIP PROJECTS & LOGISTICS - S.R.L. au luat mai multe decizii în cadrul ședinței la care au fost convocați.

Astfel, potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial, Alexandru Toni Teșeleanu, Daniel Bădoiu, Nicolae Aurelian Cliante și Marius Păduraru au participat la ședința având următoarea ordine de zi:
1. Distribuirea rezultatului reportat (profit) pe rezerve pentru anii 2021 şi 2022
2. Mandatarea lui BĂDOIU Daniel, să îndeplinească toate procedurile şi formalităţile prevăzute de lege pentru implementarea hotărârilor adoptate în Adunare pentru depunerea de cereri, predarea şi preluarea documentelor şi semnarea, în numele Societăţii, a tuturor documentelor necesare şi reprezentarea Societăţii în faţa oricăror autorităţi publice/persoane juridice de drept privat, la Registrul Comerţului, instituţiile bancare sau la orice altă instituţie, în legătură cu cele de mai sus; acest mandat este transmisibil către orice persoană crede de cuviinţă.

S-a constatat că adunarea generală a fost convocată legal şi statutar, exprimându-şi votul asociaţi cu drept de vot de 100,000000% din capitalul Societăţii EASTSHIP PROJECTS & LOGISTICS - S.R.L..

Astfel, s-au hotărât următoarele:
Art. 1. Având în vedere:
-suma maximă de 2.500.000 lei pe an care poate fi distribuită ca dividende brute, conform angajamentului asumat cu BTRL la acordarea împrumuturilor de investiţii,
-din limita anterior menţionată, până la data prezentei s-a distribuit suma de 1.642.161,97 lei, rămânând disponibile dividende brute de distribuit în sumă de 857.838,03 lei,
-situaţia financiară a societăţii, existând datorii foarte mari ale societăţii către terţi,
-rezultatele financiare din anii anteriori, alături de creditele contractate, au fost reinvestite în activitatea societăţii
-distribuirea de dividende, din rezultatul financiar al anilor anterior, ar conduce la crearea unei stări de insolvenţă a societăţii, faţă de cash-flow-ul existent la nivelul societăţii
-politica de dezvoltare pe termen mediu şi lung impune prudenţă financiară şi prioritizarea intereselor societăţii
s-a propus trecerea pe ALTE REZERVE STATUTARE (ct. 1068.02) a următoarelor sume:
-Rezultatul reportat an 2021 trecere suma de 2.051.427,61 lei;
-Rezultatul reportat an 2022 trecere suma de 9.956.267,42 lei.
După operaţiune, va mai rămâne de distribuit în anul 2024 suma de 857.838,03 lei.
Propunerea a fost aprobată, cu majoritate, cu voturile:
•pentru ale asociaţilor TEŞELEANU ALEXANDRU- TONI, BĂDOIU DANIEL şi PĂDURARU MARIUS, totalizând 99,029126% din drepturile de vot;
•împotrivă ale asociatului CLIANTE NICOLAE- AURELIAN, având 0,970874% din drepturile de vot, exprimat în scris prin comunicarea unei notificări pe email în data de 28.04.2024, ora 20:51:25, prin avocat Peiu Răzvan-Adrian.
 
Despre Eastship Projects & Logistics SRL
 
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 16 septembrie 2024 societatea Eastship Projects & Logistics SRL a fost înființată în anul 2015, are sediul în municipiul Constanța, strada Ștefan cel Mare, nr. 2 și se ocupă de „Alte activități anexe transporturilor”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociați sunt Bădoiu Daniel – 41%, Teșeleanu Alexandru Toni – 41%, Păduraru Marius – 12% și Cliante Nicolae-Aurelian – 6%, iar administratori sunt Bădoiu Daniel și  Teșeleanu Alexandru Toni.

Bădoiu Daniel mai este asociat și administrator la Eastern Shipping SRL și asociat la TDM General Survey SRLPăduraru Marius mai este asociat și administrator la Bira Construct SRL și administrator la EastShip - MS Wind Logistics SRL, iar Teșeleanu Alexandru Toni mai este asociat și administrator la Mat Petrol SRL și TDM General Survey SRL și asociat la Eastern Shipping SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Eastship Projects & Logistics SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 82.675.825 lei, cu un profit de 6.290.914 lei, la 39 de angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și: 

Afaceri ConstanțaNoi hotărâri în societatea Eastship Projects & Logistics SRL
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii